دستور پخت چهار اسنک پنیری خوشمزه با مرغ/ ویدئو بی کلام

در این ویدئو طرز تهیه چهار مدل اسنک خوشمزه پنیری با مرغ آموزش داده شده است. مواد داخل این اسنک ها تقریبا یکسان است و در همه آن ها از مرغ استفاده شده است. ویدئو از کانال آشپزی پرطرفدار “Recipes of the world” انتخاب شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

دستور پخت اول: پیتزای سیب زمینی سرخ شده:

  1. یک قاشق چای خوری دانه زیره را در یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید.
  2. ۱۵۰گرم مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید. تا زمانی که مرغ ها به رنگ سفید درآِند به تفت دادن ادامه دهید.
  3. در ظرف به مدت ۸-۱۰ دقیقه ببندید تا مرغها کمی بپزند.
  4. سپس ادویه ها را به مرغ اضافه کنید و خوب تفت دهید: نمک (یک چهارم قاشق چای خوری)، فلفل چیلی (نصف قاشق چای خوری) پودر سیر (نصف قاشق چای خوری)، پودر زجبیل (نصف قاشق چای خوری) زردچوبه (یک چهارم قاشق چای خوری)، پودر گشنیز ( نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق چای خوری آب لیمو
  5. پس از تفت دادن ادویه ها گاز را خاموش کنید.
  6. سیب زمینی ها را خلالی کرده و سرخ کنید.
  7. سیب زمینی های سرخ کرده را کف ظرف بچینید و روی آن را با مرغهای سرخ شده پر کنید.
  8. روی مرغ و سیب زمینی سس پیتزا ریخته، روی آن پنیر موزارلا بریزید.
  9. روی پیتزا را با فلف دلمه ای، گوجه، پیاز حلقه ای، زیتون ساده و زیتون سیاه، ذرت پخته شده تزیین کنید و روی همه این مواد مجددا پنیر بریزید.
  10. به مدت ۵-۴ دقیقه پیتزا را در فر از پیش گرم شده با جرارت ۱۸۰درجه بپزانید.

دستور پخت دوم: رولت نان پیتزا

  1. دانه زیره (نصف قاشق چای خوری) را در (نصف قاشق غذاخوری) روغن تفت دهید.
  2. سیر خرد شده (یک قاشق چای خوری) را به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
  3. دویست گرم مرغ بدون استخوان را نگینی خرد کنید و به سیر و زیره اضافه کنید.
  4. تا زمانی که مرغها سفید شود به تفت دادن ادامه دهید و سپس در ماهیتابه را به مدت ۱۰-۸ دقیقه ببنید تا مرغها کمی بپزند.
  5. سپس به ترتیب پیاز خرد شده (یک سوم پیمانه)، فلفل دلمه ای (یک سوم پیمانه)، ذرت پخته شده (یک سوم پیمانه)، زیتون سبز و زیتون سیاه، نمک (نصف قاشق چایخوری)، پودر چیلی قرمز (یک قاشق چای خوری)، زردچوبه (یک چهارم قاشق چای خوری)، پودر زیره (نصف قاشق چای خوری)، پوسته فلفل قرمز (نصف قاشق چای خوری) را به مرغ ها اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  6. سس کچاب (نصف قاشق غذاخوری) و سس پیتزا (۲ قاشق غذاخوری) را به مرغ ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  7. گاز را خاموش کنید.
  8. کناره های نان تست را جدا کنید. نان ها را با کمک وردنه نازک کنید.
  9. مرغهای سرخ شده و پنیر موزارلا را داخل نانها گذاشته و آن ها را رول کنید.
  10. کف یک ظرف مقاوم برابر حرارت را سس بمالید.
  11. رول خای نان را داخل ظرف بچینید.
  12. روی رول ها را سس مخصوص پیتزا و روی آن ها پنیر موزارلا بریزید.
  13. روی پیتزا کمی پونه کوهی یا آویشن، پوسته فلفل قرمز بریزید.
  14. پیتزا را در فری که از قبل گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه بپزانید.

دستور پخت سوم: ساندویچ پیتزای مرغ

دستور این اسنک خوشمزه را در لینک مقابل جستجو کنید: http://viraz.ir/content/7096

دستور پخت چهارم: لازانیا با پاستا

  1. ۵۰۰گرم پاستا را با کمی روغن و نمک بجوشانید و با آب سرد آبکش کنید. (۱۰-۸دقیقه)
  2. یک قاشق چای خوری روغن روی پاستاهای آبکش شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
  3. مانند دستورهای قبل، دانه زیره (نصف قاشق چایخوری) را در روغن ( نصف قاشق غذاخوری) تفت دهید.
  4. ۲۵۰گرم مرغ خرد شده را داخل روغن تفت دهید. پس از سفید شدن رنگ مرغ ها در ظرف را ببندید تا مرغ ها بپزند. (۱۰-۸ دقیقه)
  5. خلال های پیاز ( نصف پیمانه)، فلفل دلمه ای (نصف پیمانه)، ذرت پخته شده (یک چهارم پیمانه)، چیلی قرمز (در صورت تمایل)، نمک (یک قاشق چای خوری) را به مرغها اضافه کنید و تفت دهید.
  6. در ظرف را مجددا ببندید. ۳-۲ دقیقه
  7. یک قاشق غذاخوری سس کچاب و دو قاشق غذاخوری رب گوجه را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  8. پاستا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  9. کمی برگ گشنیز روی آن بریزید.
  10. سس لازانیا:
  11. یک قاشق غذاخوری کره را گرم کرده و دو قاشق چای خوری آرد سفید را به آن اضافه کنید.
  12. یک پیمانه شیر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  13. کمی نمک، پودر فلفل سیاه (یک چهارم قاشق چای خوری)، پوسته فلفل چیلی قرمز (یک چهارم قاشق چای خوری)، پودر فلفل سفید (یک چهارم قاشق چای خوری) به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
  14. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا به سس لازانیا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  15. کمی از سس کف ظرف بمالید و سپس یک لاسه مخلوط پاستا و مرغ را روی آن بریزید.
  16. این کار را مجددا تکرار کنید و یک لایه سس لازانیا و یک لایه پاستا و مرغ در ظرف بچینید.
  17. روی آن پنیر موزارلا رنده شده بریزید.
  18. کمی آویشن یا پونه کوهی، پوسته فلفل قرمز روی پنیر بریزید.
  19. لایه ها به ترتیب بچینید و از پخت آن لذت ببرید.
  20. لازانیا را در فری که از قبل گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه بپزانید.

لینک مشاهده ویدئو از یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=8dRegnfSNbwt%3D2s

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *