حرفه ای ترین روش برای تهیه تیرامیسو/ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه

این ویدئو، پرطرفدارترین آموزش موجود برای تهیه یک تیرامیسو خاص و درجه یک است. ویدئو از کانال آموزش شیرینی پزی “쿠킹씨 Cooking See” انتخاب شده و در هفت ماه، نه میلیون بازدید داشته است. ویدئو شامل نحوه تهیه بیسگوییت های مخصوص تیرامیسو معروف به لیدی فینگر نیز می شود. ترجمه مواد لازم و طرز تهیه را در ادامه جستجو کنید:

مواد لازم و طرز تهیه لیدی فینگر:

  1. ۲عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید. ۶۰گرم شکر را به نوبت در سه مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و هربار خوب همزدن را ادامه دهید. هم زدن و شکل فوم تخم مرغی ایجاد شده در نتیجه مخلوط کردن سفیده تخم مرغ و شکر بسیار مهم است. (حتما به شکلی که این مخلوط در نهایت به خود گرفته در ویدئو دقت کنید.)
  2. ۲ میلی لیتر عصاره وانیل (اختیاری است) را به ترکیب شکر و سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مجددا به هم زدن ادامه دهید.
  3. رده های تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  4. ۷۰گرم آرد کیک پزی (آرد ساده هم می توان استفاده کرد) به مخلوط اضافه کنید. (آرد حتما الک شده باشد)
  5. پس از اضافه کردن آرد، هم زدن را به صورت آهسته و از پایین به بالا ادامه دهید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا دیگر ذرات آرد در مخلوط نمایان نباشد.
  6. مخلوط را با استفاده از یک قیف سر گشاد، آن طور که در ویدئو نمایش داده شده است، شبیه یک انگشت تپل و گرد روی ظرف بریزید. روی آن را پودر قند بریزید.
  7. در فری که از قبل گرم شده است، لیدی فینگرها را در دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد یا ۳۳۸ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
  8. بیسگوییت های انگشتی آماده است.

مراحل بعدی تهیه تیرامیسو:

  1. ۶۰گرم اسپرسو، ۶۰گرم آب گرم و ۱۵ گرم شکر، یک قاشق غذاخوری کالوا (یک نوشیدنی با طعم قهوه از کشور مکزیک است که می تواند در این دستور غذایی حذف شود) را با هم مخلوط کنید. (اگر از اسپرسو استفاده نمی کنید، می توانید به جای آن از ۶ گرم قهوه فوری، ۱۲۰ گرم آب و ۱۵ گرم شکر استفاده کنید)
  2. اجازه دهید این مایع خنک شود.
  3. ۱۰۰گررم خامه غلیظ را با مخلوط کن هم بزنید.
  4. ۱۰ گرم شکر را به خامه اضافه کنید. خامه نباید خیلی شل باشد.
  5. ۲ عدد زرده تخم مرغ را خوب با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ روشن آن ظاهر شود. (به ویدئو مراجعه کنید تا رنگ مطلوب را مشاهده کنید.)
  6. ۴۰گرم شکر را در ۳۰گرم آب روی حرارت قرار دهید تا حل شود. وقتی که روی ظرف ظاهر شد، گاز را خاموش کنید. شربت شما آماده است. (تهیه شربت قند ساده)
  7. شربت را به زرده هم زده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر به هم زدن ادامه دهید که رنگ عاجی در ترکیب شما نمایان شود و مخلوط شما حالت یک کرم نرم و لطیف به خود بگیرد. (برای مشاهده نتیجه مطلوب به تماشای ویدئو بنشینید.) اگر کرم ترامیسو را به این روش درست کنید، خیلی خوشمزه تر و نرم تر خواهد شد و مزه ای فوق العاده خواهد داشت.
  8. ۲۰۰گرم پنیر ماسکارا را خوب نرم کنید و آن را به ترکیب کرمی بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایعی یکدست و ملایم حاصل شود.
  9. ۱۰۰ گرم خامه همزده که قبلا به آن اشاره شده را به مخلوط بالا اضافه کنید و آن را هم بزنید.
  10. بیسگوییت های لیدی فینگر را در مخلوط اسپرسو خیس کنید.( فقط در حدی که پشت و روی آن کمی خیس شود و بیشتر از آن لازم نیست)
  11. نحوه چیدن لیدی فینگر و کرم روی آن را در ویدئو مشاهده کنید.
  12. پس از سه ساعت ماندن در یخچال، تیرامیسو شما آماده سرو است. کمی پودر قهوه یا پودر کاکائو روی آن بریزید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2FsHfvXrx4g&feature=youtu.be

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *