حرفه ای ترین روش برای تهیه تیرامیسو/ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه

این ویدئو، پرطرفدارترین آموزش موجود برای تهیه یک تیرامیسو خاص و درجه یک است. ویدئو از کانال آموزش شیرینی پزی “쿠킹씨 Cooking See” انتخاب شده و در هفت ماه، نه میلیون بازدید داشته است. ویدئو شامل نحوه تهیه بیسگوییت های مخصوص تیرامیسو معروف به لیدی فینگر نیز می شود. ترجمه مواد لازم و طرز تهیه را در ادامه جستجو کنید:

مواد لازم و طرز تهیه لیدی فینگر:

  1. 2عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید. 60گرم شکر را به نوبت در سه مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و هربار خوب همزدن را ادامه دهید. هم زدن و شکل فوم تخم مرغی ایجاد شده در نتیجه مخلوط کردن سفیده تخم مرغ و شکر بسیار مهم است. (حتما به شکلی که این مخلوط در نهایت به خود گرفته در ویدئو دقت کنید.)
  2. 2 میلی لیتر عصاره وانیل (اختیاری است) را به ترکیب شکر و سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مجددا به هم زدن ادامه دهید.
  3. رده های تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  4. 70گرم آرد کیک پزی (آرد ساده هم می توان استفاده کرد) به مخلوط اضافه کنید. (آرد حتما الک شده باشد)
  5. پس از اضافه کردن آرد، هم زدن را به صورت آهسته و از پایین به بالا ادامه دهید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا دیگر ذرات آرد در مخلوط نمایان نباشد.
  6. مخلوط را با استفاده از یک قیف سر گشاد، آن طور که در ویدئو نمایش داده شده است، شبیه یک انگشت تپل و گرد روی ظرف بریزید. روی آن را پودر قند بریزید.
  7. در فری که از قبل گرم شده است، لیدی فینگرها را در دمای 170درجه سانتی گراد یا 338 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
  8. بیسگوییت های انگشتی آماده است.

مراحل بعدی تهیه تیرامیسو:

  1. 60گرم اسپرسو، 60گرم آب گرم و 15 گرم شکر، یک قاشق غذاخوری کالوا (یک نوشیدنی با طعم قهوه از کشور مکزیک است که می تواند در این دستور غذایی حذف شود) را با هم مخلوط کنید. (اگر از اسپرسو استفاده نمی کنید، می توانید به جای آن از 6 گرم قهوه فوری، 120 گرم آب و 15 گرم شکر استفاده کنید)
  2. اجازه دهید این مایع خنک شود.
  3. 100گررم خامه غلیظ را با مخلوط کن هم بزنید.
  4. 10 گرم شکر را به خامه اضافه کنید. خامه نباید خیلی شل باشد.
  5. 2 عدد زرده تخم مرغ را خوب با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ روشن آن ظاهر شود. (به ویدئو مراجعه کنید تا رنگ مطلوب را مشاهده کنید.)
  6. 40گرم شکر را در 30گرم آب روی حرارت قرار دهید تا حل شود. وقتی که روی ظرف ظاهر شد، گاز را خاموش کنید. شربت شما آماده است. (تهیه شربت قند ساده)
  7. شربت را به زرده هم زده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر به هم زدن ادامه دهید که رنگ عاجی در ترکیب شما نمایان شود و مخلوط شما حالت یک کرم نرم و لطیف به خود بگیرد. (برای مشاهده نتیجه مطلوب به تماشای ویدئو بنشینید.) اگر کرم ترامیسو را به این روش درست کنید، خیلی خوشمزه تر و نرم تر خواهد شد و مزه ای فوق العاده خواهد داشت.
  8. 200گرم پنیر ماسکارا را خوب نرم کنید و آن را به ترکیب کرمی بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایعی یکدست و ملایم حاصل شود.
  9. 100 گرم خامه همزده که قبلا به آن اشاره شده را به مخلوط بالا اضافه کنید و آن را هم بزنید.
  10. بیسگوییت های لیدی فینگر را در مخلوط اسپرسو خیس کنید.( فقط در حدی که پشت و روی آن کمی خیس شود و بیشتر از آن لازم نیست)
  11. نحوه چیدن لیدی فینگر و کرم روی آن را در ویدئو مشاهده کنید.
  12. پس از سه ساعت ماندن در یخچال، تیرامیسو شما آماده سرو است. کمی پودر قهوه یا پودر کاکائو روی آن بریزید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2FsHfvXrx4g&feature=youtu.be

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *