پیاز سوخاری در فر با سرآشپز باک + ویدئو و ترجمه

اگر برای وعده غذایی ساندویچ یا پیتزا دارید، پیازهای حلقه ای سوخاری می تواند غذای جانبی خیلی خوبی باشد.

مواد لازم:

  1. یک پیاز بزرگ زرد (شیرین)
  2. دو عدد تخم مرغ
  3. یک دوم فنجان آرد (بعلاوه آرد برای کاور کردن پیاز داخل زیپ کیپ)
  4. دو قاشق غذا خوری کره آب شده
  5. یک و نیم فنجان پودر نان سوخاری ( این پودر خاص تکه های ریز شده از نان سوخاری است که از آرد سوخاری درشت تراند)
  6. یک دوم لیوان BUTTERMILK  (طرز تهیه باترمیلیک: یک لیوان شیر را داخل ظرف بریزید ۱ و ۳چهارم قاشق غذاخوری کرم تارتار را به شیر اضافه کنید. ۱۵ دقیقه به مواد زمان دهید.بعد از آن شیر را تا حد ممکن ممکن مخلوط کنید)
  7. دو قاشق غذاخوری آرد ذرت
  8. یک قاشق چای خوری پودر کاری (یا فقط زردچوبه)
  9. یک قاشق چای خوری پودر پاپریکا
  10. یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
  11. یک قاشق چای خوری پودر سیر
  12. یک قاشق چای خوری پودر فلفل (چیلی)
  13. یک دوم قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه پیاز سوخاری در فر

من ترجیح می دهم برای تهیه پیاز سوخاری از پیاز زرد استفاده کنم. پیازی به سایز توپ بیس بال برای دو نفر کافی است و غذای جانبی خوبی برای برگر و ساندویچ ها است.

پیاز را طوری حلقه می کنیم که نه خیلی باریک و نه خیلی پهن باشند. از حلقه های کوچک و مرکزی پیاز هم استفاده کنید که خوشمزه تر می شوند. حلقه های پیاز را از هم جدا کرده و آن ها را در کیسه نایلونی زیپ دار می ریزیم و همراه با پیازها دو قاشق غذاخوری آرد داخل کیسه می ریزیم و در آن را می بندیم در حالی که داخل کیسه مانند کیسه های پفک پر از هوا باشد.  کیسه را تکان دهید تا خوب با آرد مخلوط شود و پوششی از آرد دور پیازها را بگیرد. سپس کیسه پیازها را کنار بگذارید.

داخل یک کاسه خورده های نان سوخاری و آرد ذرت و ادویه های مورد نظر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در ظرفی دیگر دو عدد تخم مرغ را بشکنید با زرده و سپیده مخلوط کنید. شیر و کره آب شده را به مخلوط اضافه کرده و همراه با یک دوم فنجان آرد به هم بزنید. مخلوط به دست آمده باید چیزی شبیه به مایع پنکیک شود.

حالا موقع غلط دادن حلقه های پیاز داخل این دو کاسه (مخلوط تخم مرغ و آرد / آرد سوخاری و ادویه ها) است. بهتر است این کار را با چنگال یا چاپ استیکس انجام دهید. سپس حلقه ها را به دقت و آهسته طوری که آرد سوخاری آن ریخته نشود روی سینی می چینیم طوری که به هم نزدیک نباشند و با هم تماس نداشته باشند.

پیاز های آماده را به مدت بیست دقیقه در حرارت ۴۰۰درجه فارنهایت می پزیم. در این فاصله یک بار سینی را از فر خارج کرده و پیازها را پشت و رو می کنیم.

از صدای قرچ و قروچ شون لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *