طرز تهیه قارچ سوخاری به روش دیپ فرای/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل

قارچ سوخاری/ طرز تهیه قارچ سوخاری/ قارچ سوخاری رستورانی/ آموزش تهیه فست فود
قارچ سوخاری به عنوان یک پیش غذا، در رستوران های فست فود طرفداران زیادی دارد و این روزها متناسب با قیمت چشم نواز قارچ، افزایش قیمت داشته است. اگر دلتنگ این پیش غذای خوشمزه و برشته شدید، به تماشای این آموزش از کانال TheCooknShare با نزدیک به ۱ میلیون عضو بنشینید.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

قارچ سوخاری، یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها در رستوران های فست فود است. برای تهیه این غذا باید چند نکته را در نظر گرفت.

  • اول اینکه نباید قارچ ها شسته شود. شستن قارچ ها باعث میشود که آن ها خیس و آبدار شوند. خود قارچ به طور معمول به هنگام طبخ آب می اندازد و خیس کردن آن ها باعث می شود به هنگام سرخ کردن آب بیشتری از آن ها خارج شود. بهترین راه این است که قارچ ها را با دستمال حوله ای تمیز کنید.
  • قارچ های سوخاری را بلافاصله سرو کنید، در غیر این صورت قارچ های خیس می شوند.
  • دمای روغن به هنگام سرخ کردن باید بالا باشد: (۳۵۰°F)
  • به هنگام دیپ فرای، قارچها را تنها به مدت ۱٫۵ دقیقه سرخ کنید تا وقتی که رنگ قهوه ای طلایی آن نمایان شود.
  • می توانید این قارچ ها را با ترکیب سس مایونز و سس سیر نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • قارچ دکمه ای: ۲۰۰گرم
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • آرد همه منظوره: ۱/۲ پیمانه
  • پودر سیر: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ
  • پرک سوخاری

مراحل تهیه غذا:

  1. قارچ ها را با کمک یک دستمال حوله ای تمیز کنید. (قارچ ها را آب نکشید)
  2. قارچها را به ۴ قسمت تقسیم کنید. اگر قارچ ها کوچک بودند، آن ها را به دو نیم برش دهید.
  3. در یک ظرف، آب، تخم مرغ، آرد، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  4. در یک ظرف جداگانه، پرک سوخاری را بریزید.
  5. قارچ ها را ابتدا داخل مخلوط آرد و آب و تخم مرغ قرار دهید تا همه قسمت های آن به این مخلوط آغشته شود.
  6. قارچ ها را در گروه های چند تایی داخل کاسه پرک سوخاری بریزید تا همه قسمت های آن با پودر سوخاری پوشیده شده باشد. سپس قارچ های آماده شده را روی ظرفی مناسب قرار دهید.
  7. داخل سرخ کن و یا داخل یک ظرف کوچک به اندازه ۶ سانتی متر روغن بریزید. روی حرارت ملایم دمای روغن را به ۳۵۰°F برسانید و قارچ ها را در چند نوبت داخل روغن داغ سرخ کنید. هر نوبت حدود ۱٫۵ دقیقه یا تا زمانی که قارچه طلایی _ قهوه ای شوند.
  8. روی یک ظرفی که کف آن دستمال کاغذی قرار دارد، بچینید.
  9. با هر سسی که دوست دارید میتوانید سرو کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=JKtRDBpAPBs

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *