طرز تهیه حلقه های سوخاری پیاز و موزارلا با ویدئو/ آموزش آشپزی ملل همراه با ترجمه

پیاز سوخاری/ طرز تهیه پیاز سوخاری / پنیر سوخاری/ طرز تهی پنیر سوخاری
آموزش طرز تهیه این حلقه های تپلی خوشمزه پنیر و پیاز، یکی از آموزش های آشپزی پرطرفدار در یوتیوب است. این ویدئو با بیش از ۱۷ میلیون بازدید از کانال آموزش آشپزی ژاپنی با بیش از پنج و نیم میلیون عضو به نام Nino’s Home انتخاب شده است. اگر به دنبال یک دستور پخت کامل و تمام عیار اسنک و پیش غذا هستید به تماشای این ویدئو بنشینید.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • پنیر موزارلا: ۱۰۰گرم
  • پیاز: ۱عدد
  • آرد: ۵۰گرم
  • پودر سوخاری (پولکی سوخاری): ۱۰۰گرم
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • روغن پخت و پز
  • پخت روی حرارت ملایم به مدت ۳-۲ دقیقه

مراحل تهیه:

  1. پنیر موزارلا را اسلایس کنید. (مشاهده ویدئو)
  2. پیاز را حلقه ای برش دهید.
  3. حلقه های پیاز را به صورت یکی بزرگ و یکی کوچک، یکی را داخل دیگری قرار دهید به نحوی که بین پیازها فضای باریکی برای قرار دادن پنیر ایجاد شود. پنیر را بین حلقه پیاز قرار دهید. (با مشاهده ویدئو، نحوه کار را بهتر فرا خواهید گرفت)
  4. در ظرف هایی جداگانه، آرد، پولکی سوخاری و تخم مرغ (همزده) را آماده کنید.
  5. حلقه های پیاز را به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ، پودرسوخاری و مجددا تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید تا لایه ضخیمی از پودر سوخاری دور آنها را بپوشاند.
  6. پیازهای آماده شده را داخل روغن زیاد (به اصطلاح دیپ فرای) سرخ کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=vVSbsSgVj0E

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *