سه دستور پخت فوق العاده با تن ماهی/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

تن ماهی/ غذا با تن ماهی/ انواع غذا با تن ماهی/ آموزش آشپزی ملل/ آموزش پربازدید ترین دستورپخت های یوتیوب/ معرفی میلیونی های آشپزی
تن ماهی، به تنهایی یک غذای ساده و خوشمزه است. در این ویدئو از کانال آموزش آشپزی ایتالیایی “The Perfect Home” که در طول یک سال بیش از هفت میلیون بازدید داشته است، سه دستور پخت متفاوت با تن ماهی آموزش داده شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای دستور پخت اول: (برای ۴نفر)

  • تخم مرغ آب پز: ۶عدد
  • دو قوطی تن در روغن ۸۰گرم
  • یک قاشق غذاخوری سس مایونز
  • کاپاریس (کَبَر (جوانه‌ی نارس گیاه «کاپاریس اسپینوزا» است) با نام‌های داغ قارپوزی، هندوانه‌ کوهی و خیاروک با طعم و رایحه‌ی خوب خود به‌عنوان چاشنی یا برای تزیین غذاها کاربرد فراوان دارد.) خواص این گیاه : https://www.chetor.com/136150-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%B1/

مراحل تهیه دستور پخت اول:

  1. زرده و سفیده تخم مرغ های آب پز را جدا کنید.
  2. زرده تخم مرغ را با پشت یک چنگال له کنید.
  3. تن را به زرده تخم مرغ اضافه کنید.
  4. یک قاشق مایونز روی تن و زرده تخم مرغ بریزید.
  5. کاپاریس را خرد کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.
  6. مواد را با کمک یک چنگال مخلوط کرده و بکوبید.
  7. مخلوط آماده شده را داخل سیفده های تخم مرغ بریزید.

مواد لازم دستور پخت دوم: (برای ۴نفر)

  • پاستا لینگوئینی: ۳۲۰گرم
  • تن ماهی در روغن: ۲۵۰گرم
  • زیتون سبز: ۱۰۰گرم
  • سیر: ۱حبه
  • یک مشت کاپاریس شور
  • پنیر پکورینو رنده شده یا لیمو رنده شده
  • روغن زیتون و نمک

مراحل تهیه دستور پخت دوم:

  1. هسته زیتون را جدا کرده و آنها را خرد کنید.
  2. سیر را ریز خرد کرده و داخل کمی روغن تفت دهید.
  3. روغن تن را خارج کرده و آن را با زیتون و کاپاریس به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. مخلوط مواد را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.
  4. پاستا را پخته و آبکش کنید و به مخلوط تن اضافه کنید.
  5. کار خود را با کمی پوست لیموی رنده شده یا کمی پنیر رنده شده، تکمیل کنید.

مواد لازم برای دستور پخت سوم:

  • سینه مرغ: ۳۰۰گرم
  • هویج: ۳-۴عدد
  • پیاز: ۱عدد
  • آب: ۱/۲ پیمانه

  • مواد لازم برای تهیه سس:
  • شراب سفید: ۶۰میل
  • کاپاریس: ۱ قاشق غذاخوری
  • خمیر آنچوی (خمیر یک نوع ماهی)
  • تن ماهی: ۱۶۰گرم
  • نمک و روغن

لینک مشاهده ویدئو دریوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=zQ1KtO32n5k&t=1s

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *