طرز تهیه نان خامه ای های رولتی/ نان کاسترد/ نرم و خوشمزه/ آموزش آشپزی ملل با ترجمه

نان رولتی کاسترد، یک نان نرم و خوشمزه با خامه ای فرنی مانند داخل آن است. این نان چیزی شبیه به پیراشکی یا نان خامه ای است. ویدئو از کانال آموزش آشپزی افغانستانی دستارخوان “MY DASTARKHWAN” انتخاب شده است و با بیش از ۳میلیون بازدید، از دستور پختهای پرطرفدار این کانال است. ویدئوهای این کانال به دلیل همراه داشتن اندازه ها و مراحل کار به فارسی برای آشپزهای ایرانی ایده آل خواهد بود.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

لینک عضویت در کانال آشپزی افغانی دستارخوان: https://www.youtube.com/channel/UCz5R7lIaoPB_JexCzCDGg-g

مواد لازم برای تهیه کاسترد:

  • شیر: ۲ پیمانه (۵۰۰میل)
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • شکر: ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه)
  • نشاسته ذرت: ۳۰گرم (۳ و نیم قاشق غذاخوری)
  • نمک: یک نیشگون
  • وانیل: ۲ قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه خمیر نان:

  • شیر گرم: ۱ پیمانه (۲۰۰میل)
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: نصف پیمانه (۱۰۰گرم)
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • کره: ۱ پیمانه (۹۰گرم) در دمای اتاق نرم شده باشد
  • آرد: حدود ۵-۴ پیمانه (۶۰۰گرم)

مواد لازم برای روی نان:

  • زرده تخم مرغ : ۱عدد
  • شیر: ۳ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام

مراحل تهیه کاسترد:

  1. داخل یک قابلمه شیر (۵۰۰میل)، تخم مرغ همزده، شکر، نشاسته ذرت، نمک و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کنید.
  2. پس از مخلوط شدن مواد، زیر گاز را روشن کنید و مواد را روی حرارت هم بزنید.
  3. روی ظرف را پلاستیک کشیده و آن را کنار بگذارید تا استراحت کند.

مراحل آماده سازی خمیر نان

  1. در ظرفی بزرگ و مناسب، شیر گرم، خمیر مایه، شکر، وانیل و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید.
  2. کره گرم شده در دمای اتاق را همراه با آرد به مخلوط قبلی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  3. خمیر را ورز دهید.
  4. روی ظرف را پلاستیک کشیده و ۱ ساعت به آن استراحت دهید.

مراحل آماده سازی رولت نان کاسترد

  1. خمیر را با وردنه پهن کنید تا به ضخامت مناسب برسد.
  2. کاسترد یا خامه آماده شده را روی آن بمالید.
  3. نان را رول کنید.
  4. ظرف مخصوص کاپ کیک ها را با کره چرب کنید.
  5. از نخ دندان برای برش رولت نان استفاده کنید.
  6. رولت های آماده شده را به مدت ۱۵-۲۰دقیقه در کاور پلاستیکی استراحت دهید.
  7. روی نان ها کمی مخلوط شیر و زرده تخم مرغ بمالید.
  8. چیپس بادام یا خلال بادام روی نان ها بریزید.
  9. داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار دهید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=NzikpXnP8TQ

با نظرات خود ما را در انتخاب دستور پخت غذاهای مورد علاقه تان یاری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *