طرز تهیه کیک موس شکلاتی سرد/ بدون تخم مرغ/ بدون پخت/ بدون گلاتین/آموزش آشپزی ملل با ترجمه

طرز تهیه موس کیک شکلاتی/ موس کیک شکلاتی ساده/ موس کیک شکلاتی بدون پخت/ دستور تهیه موس شکلاتی بدون تخم مرغ/ بهترین دستور پخت موس کیک شکلاتی
دستور تهیه این موس بسیار ساده است. این موس کیک شکلاتی نیاز به پخت ندارد و در ترکیبات آن از تخم مرغ استفاده نشده است. دستور تهیه این کیک موس شکلاتی اشتها آور از کانال “Spice Bites”، در هفت ماه، نزدیک به سه میلیون بازدید داشته است و از این لحاظ می توان گفت یکی از محبوب ترین روش های تهیه موس در یوتیوب است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک:

  • آرد: 3/4 پیمانه
  • پودر کاکائو: 2قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
  • بکینگ سودا: 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر: 1/4 پیمانه
  • عصاره وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن مخصوص پخت و پز: 1/4 پیمانه
  • آب: 1/2 پیمانه

مواد لازم برای خامه موس:

  • خامه همزده: 1پیمانه
  • پودر شکر: 1/4 پیمانه
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای گاناش شکلاتی

  • خامه همزده: 1/2 پیمانه
  • شکلات تلخ: 1/2 پیمانه

مواد لازم برای تزیین روی کیک موس:

  • شکلات تلخ رنده شده

درجه حرارت فر و مدت زمان پخت:

کیک را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180درجه به مدت 8-10 دقیقه قرار دهید.

مراحل تهیه کیک:

  1. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و بکینگ سودا را الک کرده و با هم مخلوط کنید.
  2. شکر، عصاره وانیل، روغن و آب را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  3. کف یک ماهیتابه نچسب را خوب چرب کنید.
  4. کف ماهیتابه را یک کاغذ روغنی با سایز مناسب بگذارید و یا در غیر این صورت کمی آرد بپاشید.
  5. مایع کیک را درون ماهیتابه بریزید. با چند ضربه به کف ماهیتابه حباب های مایع کیک را خارج کرده و سطح آن را صاف کنید.
  6. می توانید کیک را داخل ماهیتابه دربسته روی گاز با حرارت ملایم به مدت 10-8 دقیقه بپزانید و یا کیک را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180درجه به مدت 8-10 دقیقه قرار دهید.
  7. برای اطمینان از پخته شدن وسط کیک، مانند همه کیک های دیگر با فرو کردن یک خلال چوب در کیک امتحان کنید. اگر چیزی از مایع کیک به خلال چوب نچسبد به معنی کامل شدن فرایند پخت است.
  8. اجازه دهید کیک خنک شود.
  9. با یک رینگ قالبی (12 سانتی متری)، دایره ای در اندازه مناسب از کیک را جدا کنید.

مراحل تهیه موس شکلاتی:

  1. خامه را در ظرفی ریخته و با همزن (دستی یا برقی) هم بزنید.
  2. پودر شکر و کاکائو را اضافه کرده و تا زمانی که خامه فرم بگیرد (با جدا کردن همزن از آن نوک های تیز قله ای شکل ایجاد شود)، به همزدن ادامه دهید. به عبارتی وقتی رد همزدن روی خامه ایجاد شود.
  3. خامه همزده را روی کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید. (نکته بهتر از کیک را داخل قالب قرار دهید.
  4. کیک و خامه روی آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مراحل تهیه گناش شکلاتی

  1. شکلات تلخ را داخل خامه ریخته و به مدت 40ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید.
  2. سپس شکلات و خامه را خوب مخلوط کنید.
  3. مخلوط شکلات و خامه را روی موس – کیک بریزید.
  4. کناره های کیک را با شکلات رنده شده تزیین کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=c_NoztE39ro

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *