دستور پخت یک غذای خوشمزه مراکشی با کلم/ آموزش آشپزی ملل با ترجمه

اگر دنبال یک دستور پخت خوشمزه و پرطرفدار و پر انرژی با کلم هستید، به تماشای این آموزش از آشپزی مراکشی بنشینید. غذاهای مراکشی، بسیار لذیذ و مورد پسند ذائقه ایرانی است. این دستور پخت از کانال پرطرفدارCuisine Marocaine انتخاب شده است و با ۴ میلیون بازدید در کمتر از یک سال، از پربازدیدهای آشپزی یوتیوب است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • کلم رنده شده
  • گوشت چرخ شده: ۲۵۰گرم
  • سیر: ۲عدد رنده شده
  • پیاز سبز: ۱عدد ریز خرد شود
  • جعفری: ریز خرد شود
  • ادویه: نمک، فلفل، پاپریکا و زیره
  • تخم مرغ: ۲عدد

مواد اشاره شده در بالا را با هم مخلوط کنید. سپس کف ظرفی مناسب را چرب کرده و کوفته های تپلی را کف آن بچینید. کمی سطح کوفته ها را مسطح کنید تا بعدا بتوانید سیب زمینی ها را روی آن بچینید.

کوفته های گوشت و کلم را در فر ۲۵۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزانید.

  • سیب زمینی :۴ عدد پخته و سپس کوبیده شود
  • ادویه (نمک، فلفل و زیره) به سیب زمینی ها اضافه شود
  • کمی جعفری و پنیر سیفد به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

کوفته های سیب زمینی را به اندازه و تعداد کوفته های گوشت آماده کنید و روی آن ها قرار دهید.

  • سس: ۲ قاشق غذاخوری رب بعلاوه یک پیمانه آب

سس گوجه را روی کوفته ها بریزید.

  • پنیر موزارلا رنده شده را روی کوفته ها ریخته و سپس آن را مجددا در فر قرار دهید.

کوفته ها را در دمای ۲۵۰درجه در فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=g5JcLrkTVsg

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *