دستور پخت یک غذای خوشمزه مراکشی با کلم/ آموزش آشپزی ملل با ترجمه
اگر دنبال یک دستور پخت خوشمزه و پرطرفدار و پر انرژی با کلم هستید، به تماشای این آموزش از آشپزی مراکشی بنشینید. غذاهای مراکشی، بسیار لذیذ و مورد پسند ذائقه ایرانی است. این دستور پخت از کانال پرطرفدارCuisine Marocaine انتخاب شده است و با 4 میلیون بازدید در کمتر از یک سال، از پربازدیدهای آشپزی یوتیوب است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- کلم رنده شده
- گوشت چرخ شده: 250گرم
- سیر: 2عدد رنده شده
- پیاز سبز: 1عدد ریز خرد شود
- جعفری: ریز خرد شود
- ادویه: نمک، فلفل، پاپریکا و زیره
- تخم مرغ: 2عدد
مواد اشاره شده در بالا را با هم مخلوط کنید. سپس کف ظرفی مناسب را چرب کرده و کوفته های تپلی را کف آن بچینید. کمی سطح کوفته ها را مسطح کنید تا بعدا بتوانید سیب زمینی ها را روی آن بچینید.
کوفته های گوشت و کلم را در فر 250درجه به مدت 20 دقیقه بپزانید.
- سیب زمینی :4 عدد پخته و سپس کوبیده شود
- ادویه (نمک، فلفل و زیره) به سیب زمینی ها اضافه شود
- کمی جعفری و پنیر سیفد به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
کوفته های سیب زمینی را به اندازه و تعداد کوفته های گوشت آماده کنید و روی آن ها قرار دهید.
- سس: 2 قاشق غذاخوری رب بعلاوه یک پیمانه آب
سس گوجه را روی کوفته ها بریزید.
- پنیر موزارلا رنده شده را روی کوفته ها ریخته و سپس آن را مجددا در فر قرار دهید.
کوفته ها را در دمای 250درجه در فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=g5JcLrkTVsg