طرز تهیه خامه کیک با آرد بدون خامه و بدون دستگاه و همزن/ ویدئو بی کلام با ترجمه
این ویدئو، با دومیلیون بازدید در مدتی کمتر از یک سال، یکی از پربازدید های کیک پزی به حساب می آید. برای تهیه این خامه، شما نیازی به خامه و دستگاه نخواهید داشت.ویدئو از کانال آشپزی Baking & Cooking انتخاب شده است. تنها با آرد و شیر و شکر این خامه را تهیه کنید.
مواد لازم:
- شکر: نصف پیمانه
- شیر: نصف پیمانه
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- کره بدون نمک: دو قاشق غذاخوری: 100گرم
مواد اشاره شده در بالا را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
مایع غلیظ شده را به یک کاسه دیگر منتقل کنید. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود.
در یک ظرف دیگر کره بدون نمک که در دمای اتاق شل شده است را خوب هم بزنید. 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
پلاستیک را از روی مخلوط شیر و آرد برداشته و آن را با کره همزده مخلوط کنید.
خامه شما آماده است.
لینک مشاهده ویدئو از یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=bag3wZl958Mfeature%3Dyoutu.be
سلام