دسر پرتغالی خوشمزه فقط با ۳ ماده اولیه و در سه دقیقه/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل

دسر پرتغالی/ طرز تهیه دسر پرتغالی/ ژله پرتغالی/ آموزش آشپزی ملل/ دسر ساده/ دسر ژله ای
فصل خوشرنگ و نارنجی پرتغال و نارنگی رسیده و چی بهتر از یک دسر ژله ای ساده و خوشمزه با پرتغال؟ این ویدئو آموزشی از کانال آشپزی “From Fatma’s Kitchen” انتخاب شده است و با توجه به مواد ا ولیه ساده ای که برای تهیه آن به کار رفته است، بازدید میلیونی داشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/


مواد مورد استفاده

  • آب پرتغال: ۳ پیمانه (۶۰۰میل)
  • شکر: ۱ استکان چای خوری (۱۰۰گرم)
  • نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری (۴۵گرم)


مراحل تهیه دسر:

  1. ۴-۵ پرتغال بزرگ را آب گیری کنید.
  2. ۴۵ گرم نشاسته را ابتدا با ۱۰۰گرم شکر و سپس با ۶۰۰ میل آب پرتغال خوب مخلوط کنید.
  3. روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. به مدت ۲ دقیقه
  4. دسر که کمی سفت شد، از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب بریزید. به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا خنک شود.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=XkbiwCcB-3k

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *