دسر پرتغالی خوشمزه فقط با ۳ ماده اولیه و در سه دقیقه/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل
دسر پرتغالی/ طرز تهیه دسر پرتغالی/ ژله پرتغالی/ آموزش آشپزی ملل/ دسر ساده/ دسر ژله ای
فصل خوشرنگ و نارنجی پرتغال و نارنگی رسیده و چی بهتر از یک دسر ژله ای ساده و خوشمزه با پرتغال؟ این ویدئو آموزشی از کانال آشپزی “From Fatma’s Kitchen” انتخاب شده است و با توجه به مواد ا ولیه ساده ای که برای تهیه آن به کار رفته است، بازدید میلیونی داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد مورد استفاده
- آب پرتغال: ۳ پیمانه (۶۰۰میل)
- شکر: ۱ استکان چای خوری (۱۰۰گرم)
- نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری (۴۵گرم)
مراحل تهیه دسر:
- ۴-۵ پرتغال بزرگ را آب گیری کنید.
- ۴۵ گرم نشاسته را ابتدا با ۱۰۰گرم شکر و سپس با ۶۰۰ میل آب پرتغال خوب مخلوط کنید.
- روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. به مدت ۲ دقیقه
- دسر که کمی سفت شد، از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب بریزید. به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا خنک شود.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=XkbiwCcB-3k