دستور پخت دو اسنک خوشمزه با ذرت، نان تست و شیر+ ویدئو بی کلام با ترجمه

در این ویدئو که از کانال آموزش آشپزی “Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده است، طرز تهیه دو اسنک خوشمزه با ذرت و نان تست و نوعی سس شیرین با شیر آموزش داده می شود. ترجمه مواد لازم و طرز تهیه این اسنک ها را در ادامه مشاهده می کنید.

مواد لازم برای پخت اسنک اول:

  • ذرت: 100گرم معادل سه چهارم پیمانه
  • شکر: 100 گرم معادل دو پنجم پیمانه
  • کره: 20 تا 30 گرم معادل یک هشتم پیمانه
  • شیر: 70 میلی لیتر معادل یک چهارم پیمانه
  • کمی نمک

روش پخت:

کف ماهیتابه را با کره یا روغن چرب کنید. 100 گرم ذرت را داخل ماهیتابه ریخته و در آن را بگذارید تا ذرتها پف کنند.

100گرم شکر را با 2 قاشق غذاخوری آب روی حرارت مخلوط کنید. وقتی به رنگ قهوه ای نزدیک شد، کره را به آن اضافه کنید. سپس شیر را به مخلوط داخل ماهیتابه اضافه کنید . این مخلوط را مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید. کمی نمک به آن اضافه کنید. مخلوط غلیظ شده و کرمی را به پاپ کورنها اضافه کنید. وقتی خنک شدند، با کمک دست، پاپ کورن ها را از هم جدا کنید.

نوش جان.

مواد لازم برای اسنک دوم:

  • نان تست: 4قطعه
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 5 قاشق غذاخوری
  • کره: 10گرم معادل نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه اسنک دوم

نان ها را به صورت قطعات مربعی کوچک برش دهید و آن ها را در یک ماهیتابه روی حرارت (به اصطلاح بو دهید) قرار دهید تا برشته شود و به رنگ قهوه ای درآید.

در یک ماهیتابه، شکر و آب را مخلوط کنید و حرارت دهید تا به رنگ قهوه ای درآید. (توجه کنید که نباید مواد را هم بزنید.) کره و شیر را به ترتیب به شکر قهوه ای شده اضافه کنید. وقتی مایع حالت کرمی به خود گرفت، نان های برشته را ربه آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نان ها خوب به این مایع آغشته شوند و به اصطلاح این مایع به خورد نان برود. وقتی خنک شد، نان ها را از هم جدا کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *