دستور پخت دو اسنک خوشمزه با ذرت، نان تست و شیر+ ویدئو بی کلام با ترجمه
در این ویدئو که از کانال آموزش آشپزی “Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده است، طرز تهیه دو اسنک خوشمزه با ذرت و نان تست و نوعی سس شیرین با شیر آموزش داده می شود. ترجمه مواد لازم و طرز تهیه این اسنک ها را در ادامه مشاهده می کنید.
مواد لازم برای پخت اسنک اول:
- ذرت: 100گرم معادل سه چهارم پیمانه
- شکر: 100 گرم معادل دو پنجم پیمانه
- کره: 20 تا 30 گرم معادل یک هشتم پیمانه
- شیر: 70 میلی لیتر معادل یک چهارم پیمانه
- کمی نمک
روش پخت:
کف ماهیتابه را با کره یا روغن چرب کنید. 100 گرم ذرت را داخل ماهیتابه ریخته و در آن را بگذارید تا ذرتها پف کنند.
100گرم شکر را با 2 قاشق غذاخوری آب روی حرارت مخلوط کنید. وقتی به رنگ قهوه ای نزدیک شد، کره را به آن اضافه کنید. سپس شیر را به مخلوط داخل ماهیتابه اضافه کنید . این مخلوط را مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید. کمی نمک به آن اضافه کنید. مخلوط غلیظ شده و کرمی را به پاپ کورنها اضافه کنید. وقتی خنک شدند، با کمک دست، پاپ کورن ها را از هم جدا کنید.
نوش جان.
مواد لازم برای اسنک دوم:
- نان تست: 4قطعه
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- آب: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 5 قاشق غذاخوری
- کره: 10گرم معادل نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه اسنک دوم
نان ها را به صورت قطعات مربعی کوچک برش دهید و آن ها را در یک ماهیتابه روی حرارت (به اصطلاح بو دهید) قرار دهید تا برشته شود و به رنگ قهوه ای درآید.
در یک ماهیتابه، شکر و آب را مخلوط کنید و حرارت دهید تا به رنگ قهوه ای درآید. (توجه کنید که نباید مواد را هم بزنید.) کره و شیر را به ترتیب به شکر قهوه ای شده اضافه کنید. وقتی مایع حالت کرمی به خود گرفت، نان های برشته را ربه آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نان ها خوب به این مایع آغشته شوند و به اصطلاح این مایع به خورد نان برود. وقتی خنک شد، نان ها را از هم جدا کنید.
نوش جان