آموزش تهیه کیک رنگین کمان بسیار خوشمزه در منزل + ویدئو
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک رنگین کمان عبارت است:
- آرد قنادی= ۵/۵ پیمانه
- زرده تخم مرغ= ۸ عدد
- شیر پرچرب= ۲ پیمانه
- کره= ۳۵۰ گرم
- پودر شکر= ۳ پیمانه
- خامه فرم گرفته= ۶ پیمانه
- رنگ خوراکی ژله ای= ۶ قاشق چای خوری
- بگینگ پودر= ۲/۵ قاشق سوب خوری
- عصاره وانیل= ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک ریز= ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک رنگین کمان
برای درست کردن کیک رنگین کمان در ابتدا، آرد را الک نمایید، سپس بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و آن ها را کاملا با هم مخلوط نمایید.
کره را که از قبل با دمای محیط باز شده است را به همراه پودر شکر داخل ظرف دیگری بریزید و با استفاده از دستگاه همزن و با سرعت متوسط مواد را به مدت ۷ دقیقه، کاملا با هم مخلوط نمایید، تا مواد نرم و یکدست شود. سپس زرده های تخم مرغ را به آن بیافزایید و دوباره مواد را با سرعت کم خوب به هم بزنید، تا مایع کاملا یکدستی حاصل بیاید.
در ادامه طرز تهیه کیک رنگین کمان باید وانیل عصاره را داخل شیر بریزید و با قاشق به هم بزنید.
حال یک سوم مخلوط آرد، نمک و بکینگ پودر را به مایع بیافزاید، بعد با همزن و سرعت کم مواد را به هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. سپس نیمی از شیر حاوی وانیل را به مواد اضافه نمایید و مجددا با استفاده از همزن مواد را مخلوط کنید. دوباره نیمی از مخلوط آرد باقیمانده را به آن بیافزاید و خوب هم بزنید، آنگاه مابقی شیر مخلوط شده با عصاره وانیل را به مواد بیافزاید و مجددا هم بزنید و در نهایت مخلوط آرد باقی مانده را نیز به آن اضافه نمایید و مواد را به طور کامل مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، خمیر بدست آمده را به ۶ بخش مساوی تقسیم نماید و در ظرف های مجزا بریزید. سپس رنگ های خوراکی مورد نظر را به هر ظرف اضافه نمایید و مخلوط کنید. مقدار هر رنگ یک قاشق چای خوری می باشد.
سپس ۶ قالب یک شکل را با کمی کره چرب کنید(بهتر است از قالب های ۲۲ سانتیمتری استفاده کنید) و مقداری کمی آرد داخل قالب ها بپاشید و خمیرهای رنگی را در داخل آن بریزید و آن ها را داخل فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید، مدت زمان پخت کیک ۱۵ دقیقه می باشد.
بعد از پخت کیک ها، آن ها را از فر خارج کنید و بعد از گذشت ۵ دقیقه، هر کیک را از در داخل قالب بیرون بیاورید و بعد از ۱۵ دقیقه، هرکدام از آن ها را به وسیله سلفون یا کیسه نایلونی بپوشانید و در داخل یخچال قرار دهید.
در گام بعدی طرز تهیه کیک رنگین کمان باید، خامه را تا مرحله فرم گرفتن، هم بزنید. سپس یک قاشق از آن را کف ظرفی که قصد دارید، کیک را در آن سرو نمایید، بریزید و به اندازه قطر کیک آن را پهن کنید، بعد به دقت یک لایه کیک را روی خامه قرار دهید و در ادامه، سه چهارم خامه را به صورت یکدست روی سطح کیک بمالید و یک لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید، دوباره به ترتیب خامه و لایه های بعدی کیک را روی هم قرار دهید. در انتها اطراف کیک و سطح آن را با خامه بپوشانید و به دلخواه با استفاده از چیپس شکلاتی، اسمارتیز، ترافل رنگی و … آن را تزیین نمایید.
ویدئوی آموزش پخت کیک رنگین کمانی :