طرز تهیه خامه رنگی برای کیک + ویدئو
تهیه کیک در خانه و تزیین آن با خامه شکلاتی و یا خامه در منزل این روزها بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. خلاقیت و تنوع در تزیین کیک سلیقه خانوم های هنرمند امروزی را در خانه نشان می دهد.در ادامه دستور تهیه خامه رنگی در منزل را مشاهده می کنید.
مواد و وسایل لازم جهت تهیه خامه رنگی
- یک فنجان خامه سبک شده
- سه قاشق غذاخوری شکر
- رنگ مخصوص غذا
- همزن برقی
ابتدا ظرفی مناسب انتخاب نموده و به مدت چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ظرف کاملا سرد شود. سپس پاکت خامه پاستوریزه را باز کرده و آب آن را خارج نمایید. و خامه را داخل ظرف بریزید و شکر را نیز اضافه نموده و برای چند ثانیه با چنگال هم بزنید.
سپس درب ظرف را محکم بسته به مدت بیست و پنج دقیقه داخل فریزر قرار دهید. بعد از گذشت این زمان خامه را از یخچال خارج نموده و به سمت داخل آن را به آرامی با چنگال هم بزنید و دوباره ظرف حاوی خامه را در فریزر قرار دیهد. بهتر است این کار را چند دفعه انجام دهید تا خامه شما به شکل تصویر زیر درآید. ممکن است بعد از یک دفعه هم زدن و یا حتی تا چهار دفعه بعد خامه آماه شود.
یک فنجان خامه کاملا هم زده شده را داخل ظرف می ریزیم و به مقدار بسیار کم در حد یک قطره از رنگ خوراکی را به آن اضافه کرده (شما به مقدار خیلی کمی از رنگ نیاز دارید) و سپس با قاشق هم بزنید تا خامه کاملا یک رنگ و یکدست شود.
ما از قبل خامه را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار داده بودیم. پس از این به مقدار سه قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه می کنیم.
بااستفاده از همزن برقی و با سرعت متوسط مخلوط خامه و شکر و رنگ را هم بزنید در حدی که خامه شما فرم بگیرد. نکته مهم اینجا این است که مواد را بیشتر از حد لازم هم نزنیم چرا که در آن صورت محصول نهایی شما کره خواهد شد.!!!
این همه آن چیزی است که شما برای تهیه خامه رنگی باید بدانید. امیدوارم بتونید کیک های زیبایی در منزل تهیه کنید.
سلام از مطالب مجله لذت بردم لطفا منو اشتراک بدین
سلام
یه سوالی چگونه باید خامه رو درست کرد
سلام
یه سوالی چگونه باید خامه رو درست کردم
میشه بگین
برو قنادی بگو خامه قنادی میخوام بهتون میده .
البته این تجربه منه