آب نبات های میوه ای شیشه ای / خوشگل های خوشمزه ی یلدایی/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو

آب نبات های میوه ای/ آموزش تهیه آب نبات میوه ای/ میوه های شیشه ای خوشگل و شیرین/ معرفی آموزش های پربازدید یوتیوب
این میوه های شیشه ای خوش رنگ و لعاب از کانال آموزشی کره ای “서담SEODAM” انتخاب شده است و نزدیک به 40 میلیون بازدید داشته است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه این آب نبات میوه ای خوشمزه را زیر ویدئو مشاهده کنید:

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • شکر: 200گرم
  • آب: 100گرم
  • لیوان کاغذی
  • توت فرنگی: 10-8 عدد
  • نارنگی
  • سیخ چوبی

نکته ها و توضیحات:

  • نارنگی ها را با دقت و ظرافت پوست بکنید، طوری که داخل آن آسیب نبیند.
  • سر توت فرنگی را بکنید و آن ها را سیخ کنید.
  • یک تکه چوب کلفت تر مانند چوب بستنی یا چاپ استیک را برای نارنگی استفاده کنید.
  • به اندازه یک لیوان کاغذی پر بعلاوه سه سانتی متر از یک لیوان کاغذی شکر لازم است: 200گرم
  • آب به اندازه 4.8 سانتی متر از ارتفاع یک لیوان کاغذی : 100گرم، را داخل شکر بریزید.
  • نکته: بعد از ریختن آب داخل شکر، آن را با قاشق هم نزنید.
  • شربت شکر و آب را ابتدا روی حرارت ملایم به جوش آورید.
  • گاز را روشن کنید و تایمر ساعت را همزمان با روشن کردن گاز به کار بیندازید، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد و شربت شروع به غلظت گرفتن، کرد، شعله گاز را کم کنید. وقتی شربت رنگ طلایی براق خودش را نشون داد، مثل یک شربت چسبناک غلیظ شده و آماده است. پروسه آماده شدن شربت روی حرارت بین 16 تا 19 دقیقه طول می کشد که تفاوت این سه دقیقه بسته به شعله گاز و جنس ظرفی که شربت را در آن می ریزید، فرق می کند.
  • برای اینکه مطمئن شوید، شربت شما غلظت مناسب را دارد کمی از آن را در آب یخ بریزید، اگر شیشه ای و بلوری شد، شربت شما آماده است. این بلور ها را می توانید مانند تکه های شیشه ای در دستان خود بشکنید.
  • میوه های سیخ کشیده شده را سریع در شربت بغلتانید. این کار را سریع انجام دهید مبادا میوه ها در حرارت شربت بپزند.
  • اگر شربت شما غلیظ شده باشد، مزه آن خوب نمی شود.
  • میوه ها را فقط یک بار کامل در شربط بغلتانید.
  • می توانید این آب نبات های میوه ای را روی یک جعبه سوراخ شده خشک کنید.
  • اگر این میوه های آغشته به شربت را بلافاصله در یخچال بگذارید، آب نبات شما چسبناک می شود. آب نبات ها را در هوای خنک باد دار به مدت 5-10دقیقه خشک کنید.
  • این آب نبات های میوه ای شیشه ای اصلا به دست نمی چسبند.

برای یلدای امسال این خوشمزه های خوشگل را امتحان کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=JjMOtdhI7i4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *