قهوه را با ماست مخلوط کنید و از نتیجه خوشمزه آن شگفت زده شوید/ آشپزی ملل همراه با ترجمه کامل

دستور پخت کیک/ دستور پخت پنکیک/ دستور پخت ساده کیک/ کیک پزی/ آموزش کیک پزی
ماست را با قهوه مخلوط کنید و مطمئن باشید از طعم و مزه آنچه می پزید رضایت خواهید داشت. این ویدو در مدت کوتاه چهار ماه، 15 میلیون بازدید داشته است که رقمی قابل توجه است. این آموزش از کانال آموزش آشپزی ترک زبان “PRATİK YEMEK TARİFLERİ ” انتخاب شده است که با بیش از سه میلیون عضو، یکی از پرطرفدارترین کانالهای آشپزی یوتیوب است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای تهیه کیک:

  • ماست: 1پیمانه (170گرم)
  • نسکافه گلد: 2 قاشق غذاخوری (10گرم)
  • شکر: 1پیمانه (180گرم)
  • تخم مرغ: 2عدد
  • روغن گیاهی : 1/2 (نصف) پیمانه (100میل)
  • شیر: 1/2 (نصف) پیمانه (100میل)
  • بکینگ پودر: 10گرم
  • آرد: 2 پیمانه (240گرم)

مواد لازم برای تهیه خامه کیک

  • خامه: یک پاکت (200میل)
  • پودر شکر: 3قاشق غذاخوری (20گرم)

مواد لازم برای روی کیک:

  • گردو: 2قاشق غذاخوری (30گرم)

کیک را در دمای 180درجه به مدت 25 دقیقه بپزانید.

مراحل تهیه کیک:

  1. ماست و نسکافه را خوب با هم مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم بزنید.
  3. مخلوط ماست و نسکافه را به مخلوط همزده شکر و تخم مرغ، اضافه کنید.
  4. روغن، شیر و بکینگ پودر را به مخلوط کیک اضافه کنید و با همزن دستی به همزدن ادامه دهید.
  5. آرد را الک کرده و به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید.
  6. تا زمانی که گلوله ها از بین رود به همزدن ادامه دهید. باید مخلوط کیک شما یکدست و لطیف شود.
  7. کف و دورتادور ظرف مناسب را با 10گرم کره چرب کنید.
  8. سپس 1 قاشق غذاخوری آرد در ظرف ریخته و سرتاسر آن را با آرد بپوشانید. (وقتی خوب آرد به سرتاسر ظرف چسبیده شد، مابقی آرد را از ظرف خارج کنید)
  9. مایع کیک آماده شده را در ظرف کره مالی و آرد مالی شده بریزید و حباب های آن را با کمی تکان خارج کنید.
  10. کیک را در فر با حرارت 180درجه به مدت 25 دقیقه بپزانید.

طرز تهیه خامه برای کیک:

  1. 200گرم خامه را همراه با 20گرم (3 قاشق) در ظرفی بزرگ با همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم بزنید. خامه شما آماده است. می توانید آن را روی کیک سرد شده، استفاده کنید.
  2. تکه های گردو را روی خامه کیک بریزید.

کیک شما آماده است. نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=mbdn5FbA6ys

با نظرات خود ما را در معرفی و ترجمه دستورپخت های محبوب جهان یاری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *