بهترین روش پخت کیک شیری شکلاتی، بدون تخم مرغ و فر + ویدئو هندی با ترجمه کامل

این ویدئو، یکی از ویدئوهای پربازدید یوتیوب در سال ۲۰۲۰ است که از کانال آموزش آشپزی” Anyone Can Cook with Dr.Alisha” انتخاب شده و طی ۳ ماه، ۵ میلیون بازدید داشته است. برای پخت این کیک از تخم مرغ استفاده نشده و هم با فر و هم بدون فر می توان آن را پخت. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:

کانال ما را در آپارات دنبال و به دوستان خود معرفی کنید:https://www.aparat.com/viraz

مواد لازم برای کیک:

  • روغن: نصف پیمانه
  • کرد: نصف پیمانه (با اضافه کردن آب لیمو یا سرکه یا اسید به شیر، کرد به دست می آید)
  • پودر شکر: ۱ پیمانه
  • آرد همه منظوره: ۱ و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر قهوه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب گرم: ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر: سه چهارم پیمانه

مواد لازم برای میکس شکلاتی:

  • شیر: ۳۰۰میلی لیتر
  • پودر قهوه فوری: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: نصف قاشق غذاخوری
  • آرد ذرت: نصف قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری (به دلخواه می تواند بیشتر یا کمتر باشد)

مواد لازم برای خامه:

  • خامه: ۱ پیمانه معادل ۲۵۰ میلی لیتر
  • پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکلات آب شده: ۲ قاشق غذاخوری: ۳۰گرم

طرز تهیه:

  1. یک قاشق پودر قهوه فوری را در ۴ قاشق آب گرم حل کنید.
  2. در یک ظرف، روغن، کرد، پودر قند (شکر) را با هم خوب مخلوط کنید
  3. آرد را الک کنید و با پودر شکلات، بکینگ پودر، بکینگ سودا و کمی نمک به مخلوط اضافه کنید.
  4. خیلی آرام مخلوط بالا را هم بزنید.
  5. قهوه فوری را به مخلوط اضافه کنید.
  6. شیر را کم کم اضافه کنید.
  7. یک ظرف بزرگ را روی حرارت قرار دهید. کمی نمک کف ظرف بریزید و در آن را ببندید تا گرم شود. (این ظرف نقش فر را برای پخت کیک ایفا می کند)
  8. کف یک ظرف شیشه ای که تحمل حرارت داشته باشد (پیرکس) را خوب چرب کنید.
  9. مخلوط همزده کیک را داخل آن بریزید. کف ظرف را چند بار زمین بکوبید تا حباب های داخل مایع خارج شود.
  10. کیک را در قابلمه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. (در صورت استفاده از فر، آن را از قبل گرم کرده و کیک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید)

طرز تهیه میکس شکلاتی:

  1. در یک تابه، شیر (۳۰۰میلی لیتر) (یک چهارم شیر را در کاسه برای بعد نگه دارید) و شکر (۲ قاشق غذاخوری) را روی حرارت ملایم مخلوط کنید.
  2. پودر قهوه فوری (۱قاشق چای خوری) را با (۳-۲ قاشق غذاخوری) آب مخلوط کنید.
  3. آرد ذرت و پودر کاکائو را به مقدار شیری که از قبل جدا کرده بودید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
  4. وقتی شیر داغ شد، مایع پودر کاکائو را به آهستگی به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید. (با حرارت ملایم حدود ۸-۷ دقیقه بجوشانید)
  5. مایع شیر و کاکائو را در یک ظرف در دمای اتاق قرار دهید.

اضافه کردن میکس شکلاتی به کیک:

  1. بعد از ۳۷ دقیقه، با یک خلال چوب کیک را تست کنید. اگر هیچ چیز از مایع کیک به آن نچسبد، کیک شما کاملا پخته شده است.
  2. اجازه دهید تا کیک خنک شود. کناره های کیک را با چاقو خوب از ظرف جدا کنید.
  3. داخل کیک را با چنگال سوراخ کنید.
  4. میکس شیر و کاکائو را روی کیک بریزید.
  5. به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه کیک را داخل یخچال نگه دارید.

طرز تهیه خامه کیک:

  1. خامه (یک پیمانه) را با همزن برقی خوب هم بزنید.
  2. ۲ قاشق پودر شکر به خامه اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا جایی که خامه شما شبیه آن چیزی شود که در ویدئو آمده است.
  3. شکلات آب شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید.
  4. خامه را روی کیک بزنید.
  5. کمی شکلات روی کیک رنده کنید.
  6. ۱ ساعت در یخچال نگه داری و سپس نوش جان کنید.

با نظرات خود ما را در انتخاب ویدئوهای آموزش آشپزی مورد علاقه خود راهنمایی کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=kGUYDspxfN4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *