بهترین روش پخت کیک شیری شکلاتی، بدون تخم مرغ و فر + ویدئو هندی با ترجمه کامل
این ویدئو، یکی از ویدئوهای پربازدید یوتیوب در سال 2020 است که از کانال آموزش آشپزی” Anyone Can Cook with Dr.Alisha” انتخاب شده و طی 3 ماه، 5 میلیون بازدید داشته است. برای پخت این کیک از تخم مرغ استفاده نشده و هم با فر و هم بدون فر می توان آن را پخت. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:
کانال ما را در آپارات دنبال و به دوستان خود معرفی کنید:https://www.aparat.com/viraz
مواد لازم برای کیک:
- روغن: نصف پیمانه
- کرد: نصف پیمانه (با اضافه کردن آب لیمو یا سرکه یا اسید به شیر، کرد به دست می آید)
- پودر شکر: 1 پیمانه
- آرد همه منظوره: 1 و نیم پیمانه
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- بکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر قهوه فوری: 1 قاشق غذاخوری
- آب گرم: 4 قاشق غذاخوری
- شیر: سه چهارم پیمانه
مواد لازم برای میکس شکلاتی:
- شیر: 300میلی لیتر
- پودر قهوه فوری: 1 قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: نصف قاشق غذاخوری
- آرد ذرت: نصف قاشق غذاخوری
- شکر: 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه می تواند بیشتر یا کمتر باشد)
مواد لازم برای خامه:
- خامه: 1 پیمانه معادل 250 میلی لیتر
- پودر شکر: 2 قاشق غذاخوری
- شکلات آب شده: 2 قاشق غذاخوری: 30گرم
طرز تهیه:
- یک قاشق پودر قهوه فوری را در 4 قاشق آب گرم حل کنید.
- در یک ظرف، روغن، کرد، پودر قند (شکر) را با هم خوب مخلوط کنید
- آرد را الک کنید و با پودر شکلات، بکینگ پودر، بکینگ سودا و کمی نمک به مخلوط اضافه کنید.
- خیلی آرام مخلوط بالا را هم بزنید.
- قهوه فوری را به مخلوط اضافه کنید.
- شیر را کم کم اضافه کنید.
- یک ظرف بزرگ را روی حرارت قرار دهید. کمی نمک کف ظرف بریزید و در آن را ببندید تا گرم شود. (این ظرف نقش فر را برای پخت کیک ایفا می کند)
- کف یک ظرف شیشه ای که تحمل حرارت داشته باشد (پیرکس) را خوب چرب کنید.
- مخلوط همزده کیک را داخل آن بریزید. کف ظرف را چند بار زمین بکوبید تا حباب های داخل مایع خارج شود.
- کیک را در قابلمه به مدت 35 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. (در صورت استفاده از فر، آن را از قبل گرم کرده و کیک را در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید)
طرز تهیه میکس شکلاتی:
- در یک تابه، شیر (300میلی لیتر) (یک چهارم شیر را در کاسه برای بعد نگه دارید) و شکر (2 قاشق غذاخوری) را روی حرارت ملایم مخلوط کنید.
- پودر قهوه فوری (1قاشق چای خوری) را با (3-2 قاشق غذاخوری) آب مخلوط کنید.
- آرد ذرت و پودر کاکائو را به مقدار شیری که از قبل جدا کرده بودید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
- وقتی شیر داغ شد، مایع پودر کاکائو را به آهستگی به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید. (با حرارت ملایم حدود 8-7 دقیقه بجوشانید)
- مایع شیر و کاکائو را در یک ظرف در دمای اتاق قرار دهید.
اضافه کردن میکس شکلاتی به کیک:
- بعد از 37 دقیقه، با یک خلال چوب کیک را تست کنید. اگر هیچ چیز از مایع کیک به آن نچسبد، کیک شما کاملا پخته شده است.
- اجازه دهید تا کیک خنک شود. کناره های کیک را با چاقو خوب از ظرف جدا کنید.
- داخل کیک را با چنگال سوراخ کنید.
- میکس شیر و کاکائو را روی کیک بریزید.
- به مدت 20-30 دقیقه کیک را داخل یخچال نگه دارید.
طرز تهیه خامه کیک:
- خامه (یک پیمانه) را با همزن برقی خوب هم بزنید.
- 2 قاشق پودر شکر به خامه اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا جایی که خامه شما شبیه آن چیزی شود که در ویدئو آمده است.
- شکلات آب شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید.
- خامه را روی کیک بزنید.
- کمی شکلات روی کیک رنده کنید.
- 1 ساعت در یخچال نگه داری و سپس نوش جان کنید.
با نظرات خود ما را در انتخاب ویدئوهای آموزش آشپزی مورد علاقه خود راهنمایی کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=kGUYDspxfN4