گوشت گاو را به این روش نرم و خوشمزه بپزید! گوشتی که در دهان آب می شود!

طرز تهیه گوشت/ روش پخت گوش گاو/ راز پخت گوشت گاو به طوری نرم شود.
این روش را یک بار امتحان کنید، حتی سفت ترین گوشتها نیز نرم می شوند. شما می توانید سفت ترین قسمت گوشت گاو را با این روش پخت امتحان کنید. این روش پخت متعلق به کانال آموزش آشپزی آلمانی Schneller Koch است که در مدت کوتاهی بیش از 6 میلیون بازدید داشته است.

مواد لازم:
1 گوشت گاو: 1 کیلو (می توانید هر قسمتی از گوشت گاو را با این دستور استفاده کنید، حتی سفت ترین قسمت آن)

  1. پیاز: 400 گرم
  2. کره: 100 تا 120 گرم
  3. آب: 50 میل
  4. سیر: 3 حبه
  5. نمک: یک و نیم تا دو قاشق چای خوری
  6. فلفل سیاه
  7. قارچ: 400 گرم (خرد شود)
  8. پیاز: 1عدد (خرد شود)
  9. 2 تا 3 حبه سیر (ریز خرد شود)
  10. یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  11. کمی کره
  12. یک دسته ی کوچک گشنیز و جعفری
  13. خامه ی ترش: 1 قاشق غذاخوری
  14. نمک
  15. فلفل سیاه
  16. پنیر موزارلا
  17. شیر یا خامه 15 درصد: 80 میل
  18. آب: 80 میل
  19. آرد: 2 تا سه قاشق

روش پخت:

  1. گوشت ها را به صورت مکعب های بزرگ برش دهید.
  2. گوشتها را داخل یک ماهیتابه ی خشک قرار دهید.
  3. پیازها را خلالی خرد کرده و روی گوشتها را با پیاز بپوشانید.
  4. 100 گرم کره را در برش های بزرگ روی پیازها بچینید.
  5. آب (50 میل) در ماهیتابه ریخته، در آن را سفت ببندید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزانید.
  6. سپس سیر خرد شده، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده (هم بزنید) و اجازه دهید تا گوشت خوب پخته و نرم شود. یک ساعت و نیم تا دو ساعت دیگر با در بسته و روی کمترین حرارت گاز
  7. یک قاشق روغن زیتون و کمی کره را در ماهیتابه ریخته و پس از داغ شدن، پیاز و سیر و ساقه ی قارچ خرد شده را داخل آن بریزید. سرخ کنید تا طلایی شوند.
  8. گشنیز و جعفری خرد شده، یک قاشق خامه ی ترش و نمک و فلفل را به سرخ شده ی پیاز و قارچ اضافه کنید.
  9. ماهیتابه با کمی روغن زیتون را داغ کرده و کلاه قارچها را داخل ماهیتابه بچینید. دو طرف قارچ ها را طلایی کنید.
  10. مخلوط سبزیجات و پیاز و خامه را داخل شکم قارچه پر کرده و روی آن ها پنیر موزارلا بریزید.
  11. شیر و آب را داخل ماهیتابه ریخته، در آن را ببندید به مدت 10 تا 12 دقیقه با در بسته بپزد. سپس قارچ ها را از ماهیتابه خارج کنید.
  12. دو تا سه قاشق آرد را دخل کمی آب حل کرده و همراه با کمی نمک، فلفل و جوز هندی داخل مابقی شیر ماهیتابه بریزد، 2 تا 3 دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سس شما آماده است.

نوش جان

لینک مشاهده ی ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=ROwQB48qjdQ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *