طرز تهیه خامه غلیظ و بدون شکر و طبیعی با موز برای تزیین و لابه لای انواع کیک + ویدئو
یک آموزش فوق العاده از کانال شیرینی و کیک پزی Tundes Cakes Recipes، که در مدت کوتاه سه هفته بیش از 2 میلیون بازدید داشته است. روش تهیه یک خامه ساده و خوشمزه با موز که بسیار طبیعی، سالم و بدون شکر است و می توانید از آن برای تزیین انواع کیک، کاپ کیک، بستنی و دسرهای مختلف استفاده کنید. در این خامه از هیچ شکر مصنوعی استفاده نشده و شیرینی آن از موز است و درنتیجه در مقایسه با خامه های دیگر، بسیار سلامت است.
- مواد لازم:
- کره: 50گرم
- موز: 500گرم
- یک دوم لیمو: 30میل
- شیر: 300 میل (گرم یا سر)
- نشاسته ی ذرت: 50گرم (می توانید 100 گرم آرد گندم را جایگزین آن کنید)
- زرده ی تخم مرغ: 3عدد
- اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
- خامه ی خیلی سرد: 500میل (می تواند خامه شیر یا حتی خامه گیاهی باشد)
روش تهیه:
- موزها را پوست کنده و خرد کنید.
- کره را روی حرارت کمی آب کرده و موزهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
- سپس آب لیمو را به موزها اضافه کنید.
- به طور متناوب هم بزنید تا 2 دقیقه پخته شوند.
- در حین پخته شدن روی حرارت کم، موزها را بکوبید.
- ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و کمی شیر روی پوزه ی موز داغ بریزید و مخلوط کنید.
- نشاسته ی ذرت و سه زرده ی تخم مرغ را به موزها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- مابقی شیر را اضافه کنید.
- دوباره کمی موزها را میکس کنید. (اگر دوست نداشته باشید می توانید این مرحله را نادیده بگیرید)
- ماهیتابه را مجددا روی حرارت قرار دهید و یک قاشق چای خوری اسانس وانیل به آن اضافه کنید.
11 مواد داخل ماهیتابه را به صورت مداوم روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شوند. - خامه ی موزی را داخل یک ظرف مناسب (ترجیحا استیل یا شیشه ای) بریزید.
- روی خامه را بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت اجازه دهید تا خنک شود. (ابتدا در دمای اتاق و سپس در یخچال)
- خامه سرد و سفت شده را در ظرف دیگری ریخته و ابتدا با همزن هم بزنید.
- سپس خامه یا شیرخامه ای بسیار سرد را هم بزنید.
- خامه موز را به خامه همزده اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا یک خامه غلیظ و یکدست به دست آید.
این خامه را 5 روز می توانید در یخچال نگهداری و مصرف کنید.
این مقدار خامه برای پر کردن و تزیین یک کیک با قطر 15 یا 18 و ارتفاع 10 سانت کفایت می کند.
لینک مشاده ی ویدئو دریوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=qg1KhrXVnWQ