سس گوجه و فلفل/ دستور تهیه سس ترکی با بازدید میلیونی/ حتما امتحان کنید
سس گوجه و فلفل/ سس فلفل قرمز/ سس فلفل کاپیا/ رب گوجه فرنگی/ بهترین آموزش های یوتیوب
من هر سال برای زمستان این سس خوشمزه را درست می کنم، حتما این دستور غذایی را امتحان کنید! یک آموزش آشپزی از کانال پرطرفدار طعمی از روستا “tastes from the village” که در طول مدت کوتاه سه هفته ای که منتشر شده است، بیش از یک میلیون بازدید داشته است.
لینک مشاهده ی آموزش های دیگر کانال مرجع:https://www.youtube.com/c/k%C3%B6ydenlezzetlerAy%C5%9Feg%C3%BCl/videos
مواد لازم:
- گوجه فرنگی: 4کیلو
- فلفل کاپی: 4عدد (نوعی از فلفل های دلمه که که از فلفل دلمه ای بلندتر و شیرین تر است)
- نمک: 1.5 قاشق غذاخوری
- ظرف شیشه ای
مراحل تهیه سس:
- گوجه ها را درشت خرد کنید.
- گوجه های خرد شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
- 4 عدد فلفل کاپیا را برش داده و دانه های آن را خارج کنید. فلفل ها را نیز خرد کنید.
- فلفل های خرد شده را روی گوجه ها ریخته و نمک را به انها اضافه کنید. خوب هم بزنید.
- در ظرف را ببندید و 2 ساعت فرصت دهید تا آب بیندازد.
- بعد از دو ساعت آب جمع شده داخل ظرف را خارج کنید. (می توانید از این آب داخل سوپ استفاده کنید)
- گوجه و فلفل ها را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند. به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار داده و سپس از روی اجاق بردارید.
- مخلوط پخته شده را با کمک بلندر یا گوشکوب برقی میکس کنید.
- سپس میکس آماده شده را از داخل آبکش رد کنید تا سس شما یکدست و نرم باشد.
- نصف یک قاشق غذاخوری نمک به سس صاف شده اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید. سس را جوشانده و به مدت 5 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید.
- پس از 5 دقیقه سس را از روی حرارت بردارید.
- آب جوش را روی در شیشه ها بریزید.
- سس داغ را داخل شیشه ها ریخته و دور آن را تمیز کنید. یک بند انگشت مانده به سر شیشه را خالی بگذارید. در شیشه را محکم ببندید.
- شیشه ها را پشت رو کرده و به مدت یک شبانه روز به همین حالت نگه دارید.
- روز بعد شیشه ها را چک کنید. اگر در شیشه به داخل کشیده شده باشد، نشان از این دارد که ظرف سس شما وکیوم شده است.
- در محل خشک و خنک نگهداری شود.
- پس از باز کردن در ظرف سس، داخل یخچال نگهداری شود.
لینک مشاهده ی ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=r_afFycdgqg