در خانه بطری دارید؟ کمتر کسی این تکنیک فوق العاده را می داند/ این یک بمب است!/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو

ترشی/ ترشی فلفل/ بهترین ترشی فلفل/ تکنیک و فوت حرفه ای ترشی فلفل/ معرفی برترین آموزش های آشپزی یوتیوب
دستور تهیه این ترشی از کانال “My Ebruli Kitchen11” انتخاب شده است و در مدت کوتاه یک ماه، نزدیک به 4 میلیون بازدید داشته است. کمتر کسی راز و فوت و فن این ترشی را بلد است. حتما این ترشی را برای زمستان تهیه کنید. یک طعم خوشمزه که می توانید برای یک سال بدون خراب شدن، آن را نگه دارید. یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی که می توانید کنار غذا سرو کنید.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • فلفل سبز تند: 500گرم
  • سیر کامل: 1عدد
  • نمک: 1 قاشق چای خوری (10گرم) برای هر بطری
  • شکر: 1 قاشق چای خوری (3گرم) برای هر بطری
  • سرکه سیب یا انگور: نصف یک لیوان (65 میل) برای هر بطری
  • روغن خوراکی: نصف یک لیوان (65 میل) برای هر بطری
  • لیمو: یک برش کوچک لیمو برای هر بطری
  • نکته: بطری دربسته را می توانید به مدت یک سال در هوای خنک و دور از آفتاب، خارج از یخچال نگه داری کنید. بطری باز شده را داخل یخچال نگه داری کنید.

توضیحات:

  1. 300 گرم فلفل های بلند و باریک به رنگ سبز روشن انتخاب کنید.
  2. فلفل ها را شسته و خشک کنید.
  3. فلفل ها را به 3-4 قسمت تقسیم کنید.
  4. سیر ها را نیز با توجه به اندازه شان به دو تا سه قسمت تقسیم کنید.
  5. در این ویدئو از بطری 0.5 لیتری استفاده شده است.
  6. دو بطری را با فلفل های باریک خرد شده و در فواصل مناسب سیر، پر کنید.
  7. بطری سوم را با 200 گرم فلفل سبز تیره کلفت تر و سیر پر کنید.
  8. با کمک یک قیف در هر شیشه یک قاشق چای خوری نمک سنگ و یک قاشق چای خوری شکر بریزید.
  9. در هر شیشه نصف استکان سرکه و نصف استکان روغن خوراکی بریزید. (روغن ترشی فلفل را خوشمزه تر می کند)
  10. یک برش کوچک از لیموترش را نیز در انتها داخل شیشه کرده و سپس در شیشه را محکم ببندید.
  11. بطری ها را به پهلو زمین بگذارید و به مدت 1 دقیقه به شکل رولی تکان دهید. پس از 2 ساعت مجددا عمل تکان دادن بطری ها را تکرار کنید.
  12. تکان دادن بطری را 5-6 بار در روز تکرار کنید. همین طور این کار را در روز دوم و سوم انداختن ترشی ادامه دهید و هر دو ساعت یک بار آنها را تکان دهید. کم کم رنگ فلفل ها به زردی نزدیک می شود. (اگر فلفل ها را در یک اتاق نور دار بگذارید، زودتر رنگ آن ها زرد می شود)
  13. نکته: هرچه بیشتر بطری ها را تکان دهید، ترشی خوشمزه تر می شود.بعد از یک هفته ترشی فلفل شما آماده است.
  14. فلفل ها را از بطری پلاستیکی خارج کرده و در ظرف شیشه ای می توانید تا 1 سال در یخچال نگه داری کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=hlTif2I1-yY

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *