یک دستور پخت ساده و فوق العاده با کلم که تا به حال امتحان نکردید! دلمه جدید/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
آموزش آشپزی ملل/ آموزش آشپزی روسی/ غذای روسی/ دلمه کلم به روش جدید/ غذای ساده و جدید با کلم/ معرفی دستورپخت های پربازدید یوتیوب با ترجمه
دستور پخت این غذای ساده با کلم از کانال آموزش آشپزی روسی “ПАПА МОЖЕТ” انتخاب شده است و در مدت کوتاه یک ماه بیش از ۶میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- برنج: ۸۰گرم
- کلم: ۱عدد
- گوشت چرخ کرده: ۴۵۰گرم
- پیاز: ۱عدد
- جعفری: ۳۰-۴۰گرم
- ادویه ها: شامل نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، و پودر گشنیز به اندازه مورد نیاز
- روغن گیاهی: ۱۰۰میل
- رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۵حبه
- آب: ۵۰۰میل
- گشنیز: ۲۰-۳۰گرم (برای سالاد کلم)
- گوجه فرنگی: ۵عدد
مراحل تهیه:
- برنج را خیس دهید.
- کلم را طبق آنچه در ویدئو نمایش داده شده برش دهید و داخل آن را خالی کنید.
- در یک ظرف، گوشت چرخ کرده، برنج، سبزی خرد شده، نمک، پودر فلفل سیاه، پودر گشنیز و پاپریکا را اضافه کرده و مخلوط کنید. گوشت را ورز داده و به صورت توپ های متوسط آماده کرده و داخل کلم بچینید.
- در یک ظرف، ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با نصف قاشق غذاخوری از هر کدام از ادویه های فلفل و پودر گشنیز و نمک مخلوط کنید. سیر را رنده کرده و به رب اضافه کنید. آب را به آن اضافه کنید تا سس شما آماده شود.
- سس گوجه آماده شده را داخل کلم و روی کوفته های گوشت و دور کلم در یک ظرف پیرکس بریزید.
- سر کلم را روی آن قرار داده و دور آن کاغذ شیرینی و سپس فویل آلومینیوم قرار دهید.
- به مدت ۹۰دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه در فر بپزانید.
- با مابقی کلم یک سالاد خوشمزه درست کنید:
- کلم را با فلفل، نمک و پودر گشنیز مخلوط کنید. گشنیز تازه خرد شده به آن اضافه کنید.
- گوجه فرنگی اسلایس شده و ۳ حبه سیر رنده شده به کلم اضافه کنید.
- ۳۰میل روغن گیاهی به سالاد اضافه کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Ayp3naVCzEg