پاستای فنجانی فقط با سه ماده اولیه/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

پاستا/ پاستا با پنیر/ دستور پخت پاستا با پنیر
یک فنجان و پاستا. بووووم شام خوشمزه شما آماده است. البته شما باید سس گوجه ماکارانی را به صورت آماده داشته باشید. این آموزش هم با ۸ میلیون بازدید جز پربازدیدهای پخت پاستا در یوتیوب است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • سس پاستا گوجه فرنگی: ۱پیمانه (طرز تهیه این سس را در ادامه می توانید مشاهده کنید)
  • پنیر موزارلا رنده شده: ۳/۴ پیمانه
  • ریحان تازه خرد شده: ۲ قاشق
  • نصف یک بسته پاستای پخته شده

مراحل تهیه پاستا فنجانی:

  1. فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید.
  2. یک قاشق سس مارینارا (سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا) را کف یک فنجان دهان گشاد مناسب برای قرار دادن در فر بریزید.
  3. یک تا دو قاشق پنیر موزارلا رنده شده روی سس بپاشید و سپس روی آن کمی ریحان خرد شده و مجددا کمی موزارلای بیشتر
  4. روی پنیر موزارلا دست و دلبازانه از سس مارینارا بریزید.
  5. روی سس مارینارا، پاستای لوله ای را به شکل دورانی بچینید. (پاستا را فشرده و کامل داخل ماگ بچینید که پس از بیرون آوردن آن از ماگ شکل خود را از دست ندهد.)
  6. روی پاستا را کاملا با سس مارینارا بپوشانید.
  7. مابقی پنیر موزارلا را روی ماگ بپاشید و آن را به مدت ۲۰دقیق در فر قرار دهید.
  8. وقتی پاستا را از فر خارج کردید، یک بشقاب روی ماگ گذاشته و ظرف را برعکس کنید تا پاستای لیوانی شما خارج شود.
  9. با ریحان تزیین کرده و نوش جان کنید.

لینک مشاهد ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=TZijTKI_G-Y

طرز تهیه سس مارینارا به روش ایتالیایی:

  • گوجه پوست کنده: ۸۰۰ گرم (۳٫۵ پیمانه)
  • یک عدد پیاز زرد متوسط (نصف شود)
  • سیر: دو حبه بزرگ پوست کنده شده (خرد نشود و کامل باشد)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پونه خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • پوسته فلفل قرمز (اگر به ادویه حساسیت دارید می توانید حذف کنید)
  • نمک: به اندازه کافی

روش تهیه سس مارینارا:

  1. داخل یک ماهیتابه کف چدنی، گوجه خردشده بدون پوست را با آب آن همراه با پیاز نصف شده، سیر، پونه و روغن زیتون و فلفل قرمز مخلوط کنید.
  2. وقتی که سس روی حرارت زیاد – متوسط به جوش آمد، حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه جوش بزند تا قطره های روغن خود را از گوجه فرنگی جدا کنند. ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد)
  3. پس از برداشتن سس از روی حرارت، پیاز را از داخل سس بیرون بیاورید و دو عدد سیر درسته را با یک چنگال به گوشه ظرف فشار دهید تا له شود. سپس هم بزنید تا سیر له شه با سس مخلوط شود. اگر تکه های ریز پیاز باقی مانده در سس هم پیدا کردید، مانند سیر آن ها را نیز له کنید. می توانید گوجه ها را با استفاده از یک کفگیر چوبی له کنید یا می توانید با استفاده از یک مخلوط کن و یا گوشت کوب برقی، میکس کنید تا به حدی دلخواه شما روان شود.
  4. کمی نمک در آخر به سس اضافه کنید.
  5. این سس را می توانید با در بسته به مدت ۴ روز در یخچال و به مدت ۶ ماه در فریزر نگه داری شود.

نکته: سس مارینارا ایتالیایی پیاز ندارد. به همین دلیل در این دستور پخت، برای عطر بهتر پیاز را داخل سس اضافه کرده و پس از پخت از آن خارج می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *