طرز تهیه کیک شکلاتی خیس بدون آرد/ بدون گلوتن/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

آموزش کیک پزی/ کیک شکلاتی خیس/ طرز تهیه کیک شکلاتی خیس/ کیک شکلاتی بدون آرد/ آموزش برترین دستورپختهای یوتیوب
برای پخت یک کیک خوشمزه که در دهان آب شود و طعم شکلات آن شما را به خاطرات خوش ببرد، آماده هستید؟ این ویدئو از کانال آموزش کیک و شیرینی پزی کره ای “Boone Bake 분 베이크” انتخاب شده است و در مدت هفت ماه ۱۰٫۵ میلیون بازدید داشته است و به یکی از پربازدیدهای کانال اصلی تبدیل شده است.

برای عضویت در کانال کیک و شیرینی پزی کره ای که منبع اصلی این ویدئو است روی لینک مقابل کلیک کنید: https://www.youtube.com/channel/UCV89PIJRsTLAOMQUdFmo–g

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

اندازه تمام شده کیک: (۹cm*8.5cm*8.5 دو تکه)

اندازه گیری:

  • یک پیمانه: ۲۳۷میل
  • یک قاشق غذاخوری: ۱۵میل
  • یک قاشق چای خوری: ۵میل

مواد لازم و مراحل تهیه:

مرحله اول

  • شکلات تلخ: ۹۰گرم معادل (نصف پیمانه بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری) خرد شود
  • کره بدون نمک: ۶۰گرم معادل (۱/۴ پیمانه بعلاوه نصف قاشق غذاخوری)
  • خامه سنگین (پرچرب): ۲۰گرم معادل (یک قاشق غذاخوری و یک قاشق چای خوری)
  1. شکلات تلخ (۹۰گرم) را با کره (۶۰گرم) و خامه سنگین (۲۰گرم) داخل یک کاسه بریزید. کاسه را داخل یک کاسه بزرگتر از آب داغ قرار داده و شروع به همزدن مواد کنید تا خوب با هم مخلوط شده و حل شوند.
  • ۵عدد زرده تخم مرغ
  • شکر: ۱۵ گرم معادل (یک قاشق غذاخوری و نصف قاشق چایخوری)
  • عصاره وانیل: ۵ میل (معادل یک قاشق چای خوری)
  • نمک: یک نیشگون
  • پودر کاکائو: ۱۲گرم (معادل ۲ قاشق غذاخوری)

مرحله دوم

۲٫ زرده تخم مرغ را همراه با شکر و عصاره وانیل با همزن برقی هم بزنید. به همزدن ادامه دهید تا مخلوط رنگی عاجی شکل پیدا کند.

۳٫ سپس پودر کاکائو (۱۲گرم) و کمی نمک را به همزده زرده تخم مرغ اضافه کرده و با کمک یک همزن دستی و سپس یک کفگیر به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

۴٫ محلول کاکائو آماده شده در مرحله اول را به مخلوط تخم مرغ و پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله سوم

  • ۵عدد سفیده تخم مرغ
  • شکر: ۷۰گرم (معادل ۱/۳ پیمانه و یک قاشق چای خوری)

۵٫ سفیده تخم مرغ ها را باهمزن برقی هم بزنید.

۶٫ سپس شکر(۷۰گرم) را در سه مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و در تمام مدت به همزدن با همزن برقی ادامه دهید.

۷٫ وقتی که همزده سفیده تخم مرغ شما حالت نوک صخره ای گرفت، به مدت دو دقیقه همچنان به همزدن با سرعت پایین ادامه دهید.

۸٫ سفیده تخم مرغ همزده را در دو تا سه مرحله به ترکیب آماده شده در مرحله دوم اضافه کرده و با یک کفگیر هم بزنید.

۹٫ مخلوط همزده آماده شده را در یک سینی ۳۰*۴۰سانتی پخش کنید.

۱۰٫ پس از گرم کردن فر با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد (۳۶۵درجه فارنهایت)، کیک را در فر با حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراد (۳۴۷درجه فارنهایت) به مدت ۱۱-۱۳ دقیقه قرار دهید.

کیک را به محض خارج کردن از فر از سینی جدا کنید.

مرحله سوم:

مواد لازم برای تهیه خامه شکلاتی واقعی و غلیظ

  • شکلات تلخ: ۱۶۵گرم (معادل یک پیمانه)
  • خامه سنگین (پرچرب): ۸۰گرم (معادل ۱/۳پیمانه)
  • کره بدون نمک: ۳گرم (معادل ۱قاشق چای خوری)
  • شربت نشاسته یا گلوکوز : گرم (معادل نصف قاشق غذاخوری {اختیاری}
  • پودر کاکائو: ۶گرم (معادل یک قاشق غذاخوری)
  • خامه سنگین (پرچرب): ۳۰۰گرم (معادل ۱ پیمانه و ۱/۴پیمانه)

۱۱٫ پودر کاکائو (۶گرم) را در خامه سنگین داغ (۸۰گرم) حل کنید.

۱۲٫ یک قاشق چای خوری کره بدون نمک را داخل شکلات تلخ (۱۶۵گرم) بریزید و مخلوط بالا (پودر کاکائو و خامه سنگین) را به آن اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت آب داغ قرار دهید تا شکلات آب شود.

۱۳٫ سپس ۳۰۰گرم خامه سنگین (۸۰درصد همزده) را به مخلوط شکلات آماده شده اضافه کنید.

۱۴٫ خامه شکلاتی آماده شده را در قیف بریزید.

۱۵٫ لبه های کیک پخته شده را جدا کرده و طبق ویدئو آن را به ۶قسمت تقسیم کنید.

مرحله چهارم:

شربت قهوه:

  • آب: ۵۰ گرم (معادل ۳ قاشق غذاخوری و یک قاشق چای خوری)
  • شکر: ۳۵گرم (معادل ۳قاشق غذاخوری)
  • کالوا : 5 میل (معادل یک قاشق چای خوری) {کالوا (اسپانیایی: Kahlúa‎) یک لیکور با طعم قهوه از کشور مکزیک است.}

روش تهیه شربت قهوه:

  1. آب و شکر را اندازه گیری کنید.
  2. کره را داخل ماکروویو آب کنید.
  3. با کالوا مخلوط کرده و بگذارید هم دمای اتاق شود.

۱۶٫ شربت قهوه آماده شده را روی سطح کیک بمالید.

۱۷٫ با کمک قیف با نازل ۸ میلی متری، روی سطح کیک خامه بزنید. (اگر قیف و نازل ندارید، به ضخامت ۱٫۶ خامه روی کیک پخش کنید.

۱۸٫ به ترتیب نمایش داده شده، لایه های کیک، شربت قهوه و خامه را روی کیک بزنید.

۱۹٫ کیک آماده شده و خامه زده شده را به مدت ۱-۲ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم:

مواد لازم برای تهیه سطح شکلاتی آینه ای

  • آب: ۲۸گرم (معادل ۲قاشق غذاخوری)
  • شکر: ۳۰گرم (معادل ۲ قاشق غذاخوری و یک قاشق چای خوری)
  • شربت نشاسته: ۴۵گرم (معادل ۱/۲ پیمانه)
  • شیر غلیظ شده شیرین: ۲۵گرم (معادل ۱ قاشق غذاخوری و ۲ قاشق چای خوری)
  • پودر ژلاتین: ۳گرم (معادل نصف قاشق غذاخوری)
  • آب: ۱۵گرم (نصف قاشق غذاخوری)
  • شکلات تلخ: ۴۷ گرم ( یک چهارم پیمانه) خرد شده

مراحل تهیه سطح شکلاتی آیینه ای

۲۰٫ آب، شکر و شربت نشاسته را روی حرارت حل کنید. (دمای شربت باید به ۱۰۳درجه سانتی گراد برسد)

۲۱٫ ژلاتین آب شده (۳گرم ژلاتین در دو قاشق غذاخوری آب) را با شیر غلیظ شده مخلوط کرده و سپس ۴۷ گرم شکلات تلخ آب شده به آن اضافه کنید.

۲۲٫ شکلات آماده شده را از صافی رد کرده و روی کیک بریزید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=8f0k5n9N84w

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *