طرز تهیه سوفله پنکیک در خانه / معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

سوفله/ پنکیک/ طرز تهیه پنکیک/ آموزش کیک پزی/ آموزش شیرینی پزی/ آموزش پنکیک کره ای
این ویدئو از کانال آموزشی کره ای “메리니즈부엌Meliniskitchen” انتخاب شده است و در مدت 1سال بیش از 17میلیون بازدید داشته است و به یکی از پربازدیدهای این کانال تبدیل شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  1. سفیده و زرده 2عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  2. 3 قاشق چای خوری شیر (25میل) و 3 قاشق چای خوری آرد کیک پزی (37گرم) را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. یک قاشق چای خوری لیمو یا سرکه را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.
  4. سه قاشق چای خوری شکر (40گرم) را به سه قسمت تقسیم کرده و هر 30ثانیه در هنگام همزدن سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
  5. وقتی بعد از بلند کردن همزن حالت نوک صخره در سفیده ایجاد شد، همزدن کافی است. (تماشای ویدئو توصیه می شود)
  6. در سه یا چهار مرحله مقداری از همزده سفیده را داخل مخلوط زرده تخم مرغ ریخته و خیلی ملایم هم بزنید.
  7. کف یک ماهیتابه را چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  8. مخلوط آماده شده را داخل قیف یا هر وسیله معمولی در خانه که با آن راحت هستید ریخته و داخل ماهیتابه بریزید.
  9. چند قطره آب در کناره های ماهیتابه بریزید تا بهتر پخته شوند. در ظرف را ببندید و به مدت 4 دقیقه پنکیک را بپزید.
  10. سوفله ها را زیر و رو کرده و مجددا چند قطره آب بریزید. در ظرف را بسته و 4 دقیقه دیگر سوفله ها را بپزانید.
  11. اگر خمیر به انگشتان شما نچسبد، کیک شما آماده است.
  12. گاز را خاموش کرده و چند دقیقه بگذارید که کیک ها داخل ماهیتابه بماند. به این ترتیب پنکیک شما شکل بهتری به خود می گیرد.
  13. روی پنکیک کمی کره نمک دار و شربت افرا یا عسل بریزید. (شربت افرا، یکی از محبوب‌ترین شیرین‌کننده‌ها در سراسر جهان است که درست مانند عسل، ۱۰۰ درصد طبیعی است. شربت افرا معمولا برای طعم‌دهی وافل، نان تست فرانسوی، بستنی، پنکیک غلات گرم، میوه‌های تازه، سوسیس‌ها، بلغور جو دوسر یا فرنی به کار می‌رود)

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=mSMdadgE48Y

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *