آموزش پرطرفدار پخت زرشک پلو با مرغ از آشپز افغانی/ آموزش آشپزی بین الملل

آموزش آشپزی/ آشپزی بین الملل/ آشپزی افغانی/ معرفی بهترین های آشپزی یوتیوب/ زرشک پلو با مرغ/ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
اگر غذاهای بین المللی یک تیم تشکیل می دادند، قطعا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ ایرانی، در لیست این تیم جا می گرفتند. آشپزان بین الملی خصوصا آشپزان کشورهای همسایه از افغانستان گرفته تا هند آموزش تهیه این غذا را به اشتراک گذاشتند. این ویدئو از کانال آشپز افغانستانی به نام دستارخوان “MY DASTARKHWAN” با ۳٫۵ میلیون بازدید در دو سال یکی از پربازدید های آموزش زرشک پلو در یوتیوب است.

آموزش های دیگر این آشپز افغانی با نیم میلیون عضو را در لینک مقابل جستجو کنید: https://www.youtube.com/channel/UCz5R7lIaoPB_JexCzCDGg-g

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد اولیه و طرز تهیه:

گام اول: تهیه دم کرده زعفران

  • زعفران: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: مقدار کم
  • آب جوش: ۵ قاشق غذاخوری

– زعفران و شکر را با هم در هاون کوبیده و با آب جوش برای چند دقیقه داخل قوری بگذارید تا دم بکشد.

۲٫ گام دوم: آماده سازی مرغ

  • ران مرغ: ۵-۶ تکه
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱عدد بزرگ (خرد شود)
  • سیر: ۲ عدد (خرد شود)
  • گوجه: ۲عدد بزرگ (رنده شود)
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان کافی
  • آب: به مقدار مورد نیاز
  • دم کرده زغفران: ۳ قاشق غذاخوری
  • مرغ ها را داخل آب و نمک (۱ قاشق) قرار دهید.

  1. آب را به جوش آورید ولی نگذارید مرغ بجوشد.
  2. شعله را خاموش کنید و آب را خارج کنید.
  3. داخل یک ظرف مناسب دو قاشق غذاخوری کره را آب کرده و مرغ ها را داخل آن سرخ کنید. (۲ دقیقه هر دوطرف مرغ را سرخ کنید.)
  4. مرغ ها را از ماهیتابه خارج کنید و پیاز را داخل روغن کره کمی تفت دهید تا سبک شود.
  5. سیر را ا ضافه کنید و کمی تفت دهید.
  6. گوجه رنده شده را اضافه کرده و اجازه دهید کمی آب آن گرفته شود.
  7. رب گوجه را اضافه کنید.
  8. نمک و ادویه شامل زردچوبه، پاپریکا و تخم گشنیز را اضافه کنید.
  9. به میزان کافی آب داخل سس آماده شده ریخته، مرغ ها را داخل آن بچینید. سپس روی آن دمکرده زعفران بریزید.
  10. بپزید تا نرم شود.

۳٫ گام سوم : تهیه برنج

  • برنج: ۳ پیمانه (از قبل به مدت یک ساعت خیس داده شده باشد)
  • آب جوش: ۴ لیتر
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب برنج: ۱٫۲ پیمانه (آبی که از آبکش کردن برنج جمع شده باشد)
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۱٫۴ پیمانه
  • زرشک: ۱٫۴ پیمانه (پاک شده و شسته شده باشد)
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران: ۳ قاشق غذاخوری دمکرده
  • پسته: اختیاری برای تزیین
  1. ۳لیوان برنج را به مدت یک ساعت خیس دهید.
  2. آب را جوش بیاورید.
  3. یک قاشق نمک داخل آب جوش ریخته و سپس برنج را داخل آن بریزید.
  4. بعد از ۷-۸ دقیقه (وقتی ۸۰ درصد برنج نرم شده بود) آن را آبکش کنید.
  5. قبل از آبکش کردن نصف یک لیوان از آب برنج را برای بعد نگه دارید.
  6. برنج را آبکش کنید.
  7. ۳ قاشق روغن کف قابلمه بریزید.
  8. برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و آب برنج و ۱٫۴ پیمانه روغن را روی برنج بریزید.
  9. چند سوراخ روی برنج کله قندی شده ایجاد کنید.
  10. به مدت ۶ دقیقه با حرارت متوسط بپزد.
  11. سپس دمکن گذاشته و مدت ۲۰دقیقه با حرارت کم دم بکشد.
  12. برای تهیه زرشک، زرشک شسته شده و دو قاشق شکر را داخل کره تفت دهید و سپس سه قاشق دمکرده زعفران را به آن اضافه کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=sxPD1aNGWKg&t=5s

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *