بمب های چیزبرگر: چطور چیزبرگرهای متفاوت درست کنیم: آموزش ویدئویی همراه با ترجمه
معمولا خوردن همبرگرها و چیزبرگرهای بزرگ داخل نان های نه چندان تازه کار سختی است. در این آموزش نحوه تهیه لقمه های خوشمزه و کوچک نان آموزش داده شده است که می توانید بمب های چیزبرگر را داخل آن ها جای دهید. ویدئو از پربازدیدهای رشته آشپزی در یوتیوب است و در مدت دو ماه نزدیک به 4 میلیون بازدید داشته است. آموزش از کانال آشپزی 매일맛나 delicious day انتخاب شده است. آموزش های فست فود این کانال کره ای بسیار پرطرفدار است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای تهیه خمیر نان:
- آرد نان پزی: 180گرم
- نمک: 1قاشق چای خوری (3گرم)
- شکر: 2.5 قاشق غذاخوری (25گرم)
- خمیرمایه خشک: 2قاشق چای خوری (4گرم)
- کره: 35گرم (در دمای اتاق شل شده باشد)
- شیر گرم: 120میل
مواد لازم برای داخل نانها
- همبرگر (روست بیف) (دستور تهیه آن در پایین آمده است)
- سس همبرگر (دستور تهیه آن در پایین آمده است)
- گوجه خرد شده
- خیارشور
- پنیر چدار
مواد استفاده شده روی نان ها
- زرده تخم مرغ: 1عدد (می تواند حذف شود)
- شیر: 3 قاشق غذاخوری
- کنجد
مواد لازم برای تهیه همبرگر (روست بیف)
- گوشت چرخ کرده: 100گرم
- پیاز خرد شده: 90گرم
- نمک: 3 نیشگون
- سس سویا: نصف قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
- شراب مخصوص پخت و پر: 1 قاشق غذاخوری (می توانید آن را حذف کنید)
- سیر چرخ شده/رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
- روغن پخت و پز: 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس همبرگر
- سس مایونز: 1.5 قاشق غذاخوری
- سس خردل: 0.7 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: 0.7 قاشق غذاخوری
نکته های مهم:
- آرد ساده کمتر از آرد مخصوص پخت و پز نان، پف می کند. بهتر است از آرد مخصوص نان پزی استفاده کنید.
- شراب مخصوص پخت و پز می تواند حذف شود.
- زرده تخم مرغ به نان های شما براقیت جذابی می دهد. استفاده از شیر به تنهایی می تواند این رنگ را به شما بدهد اما نه براقیت را.
- نان های آماده شده را می توانید در فریزر نگه داری کرده و به موقع استفاده با ماکروویو گرم کنید. یا می توانید آن ها را مجددا در فر به مدت 5 دقیقه با حرارت 170درجه بپزانید. (در فری که از قبل گرم شده است با درجه حرارت 170درجه سانتی گراد/ 365درجه فارنهایت)
طرز تهیه:
- نمک، شکر و خمیرمایه را به آرد اضافه کنید و هرکدام از آن ها را در قسمتی جداگانه از آرد مخلوط کنید. (به ویدئو مراجعه کنید) به دلیل اینکه اگر نمک و خمیرمایه مستقیما با هم تماس داشته باشند، تخمیر صورت نخواهد گرفت.
- سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- شیر گرم را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
- خمیر را با دست ورز دهید.
- کره باید بعدتر به خمیر اضافه شود تا عمل تخمیر به خوبی صورت بگیرد. کره شما باید در دمای اتاق نرم شده باشد.
- وقتی کره خوب با خمیر مخلوط شد، خمیر را به داخل ظرف پرتاپ کنید. (ویدئو را مشاهده کنید)
- اگر خمیر را روی سطح گرم ورز دهید، ظرف 2-3 دقیقه خمیر شما نرم و آماده می شود.
- خمیر را در ظرفی با پوشش پلاستیک و در جایی گرم (35-30 درجه سانتی گراد) قرار دهید تا اندازه آن 2 تا 3 برابر شود.
- تا زمانی که عملیات تخمیر صورت گیرد، شما به کارهای مربوط به تهیه محتویات داخل ساندویچ بپردازید.
- گوجه را ریز خرد کنید.
- نصف یک پیاز بزرگ را خرد کنید.
- در ماهیتابه 3 قاشق روغن ریخته و پیازها را سرخ کنید.
- وقتی پیازها سرخ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
- بلافاصله شراب، نمک، سس سویا، فلفل و سیر را به گوشت اضافه کنید.
- مواد را روی حرارت ملایم سرخ کنید.
- یک و نیم قاشق غذاخوری سس مایونز، 0.7 سس خردل و 0.7 سس کچاپ را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
- بعد از 1 ساعت که خمیر شما آماده شد، روی سطح آردی کمی ورز دهید تا حباب های آن خارج شود.
- خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- هر قسمت از خمیر را به یک توپ کوچک تبدیل کنید. روی خمیرها را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشود.
- یک خمیر توپی شکل را برداشته و کمی آرد روی آن بپاشید. با وردنه خمیر را کمی صاف کنید. مرکز خمیر ضخیم تر و کناره ها نازک تر شود.
- حالا خمیر را پشت و رو کنید و با انگشتانتان کنارهای خمیر را نازک کنید.
- اکنون مواد داخل چیزبرگر شامل گوشت سرخ شده، گوجه فرنگی، خیارشور، سس همبرگر و پنیر را داخل نان بگذارید.
- نحوه لقمه کردن نان را با تماشای ویدئو بیاموزید. توجه داشته باشید اگر مواد زیادی داخل لقمه نان خود قرار دهید، بستن خمیر کار دشواری خواهد شد.
- لقمه های آماده شده را داخل سینی فر بچینید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا کمی بیشتر پف کند. (20دقیقه حدودا)
- زرده تخم مرغ و شیر را خوب مخلوط کنید. با استفاده از یک قلم مو مخلوط شیر و تخم مرغ (یا شیر به تنهایی) را روی نان ها بمالید و در نهایت کمی دانه کنجد روی نان ها بپاشید.
- قدم نهایی: در فر از پیش گرم شده با حرارت 180درجه سانتی گراد (356درجه فارنهایت) به مدت 15-10دقیقه بپزانید.
عاشق بوی نان تازه این چیزبرگرها خواهید شد و روح مک دونالد را پیش خود حاضر خواهید یافت.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=a7brJ2UHIgQ