آموزش ساده تهیه شکلات با شیر غلیظ شده خانگی تنها با 4 ماده اولیه ساده+ ویدئو بی کلام با ترجمه کامل

تنها با 4 ماده اولیه ساده، یعنی شیر، شکر، شکلات و کره می توانید شکلات خانگی تهیه کنید. برای تهیه این شکلات شما نیاز به condensed milk (شیر غلیظ شده) دارید که در این ویدئو، طرز تهیه آن آموزش داده شده است. شیر غلیظ شده پایه تهیه بسیاری از دسرهای شکلاتی است. این ویدئو از کانال کره ای زبان집밥요리 Home Cookingانتخاب شده و طی سه ماه، بیش از 18 میلیون بازدید داشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • شیر: 600 میل
  • شکر: 170-160گرم (اگر مایل هستید شکلات شیرینی داشته باشید بهتر است 170گرم شکر استفاده کنید)
  • کره: 15گرم
  • اسانس وانیل : 6-5 قطره
  • پودر کاکائو: 130گرم

توضیحات:

  • شما برای تهیه این شکلات به شیر غلیظ شده نیاز خواهید داشت. بنابراین ابتدا به تهیه این شیر می پردازیم.
  • شیر و شکر را در یک ظرف بزرگ روی گاز بگذارید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.
  • از حل شدن دانه های شکر به صورت کامل اطمینان پیدا کنید.
  • شیر را روی حرارت ملایم به جوش بیاورید.
  • وقتی شکر کاملا حل شد، کره را اضافه کنید.
  • در صورت تمایل، 5-6 قطره اسانس وانیل به شیر اضافه کنید. اضافه کردن وانیل اختیاری است اما اگر از آن استفاده کنید بسیار بهتر خواهد بود.
  • مواد را خوب هم بزنید تا نچسبد. به همزدن ادامه دهید تا شیر به جوش آید.
  • وقتی لبه های شیر شروع به جوشیدن می کنند، حرارت را کم کنید تا شیر سر نرود.
  • مدام حرارت را بین کم و متوسط تغییر دهید تا شیر شما در ظرف مدام عقب و جلو برود. (ویدئو را مشاهده کنید)
  • این کار را تا زمانی که شیر شما رنگ زرد به خود بگیرد و غلیظ شود، ادامه دهید. (در این حالت، سرعت جوشیدن شیر به طرز قابل توجهی پایین می آید و رنگ شیر شروع به تغییر می کند.) و سپس گاز راخاموش کنید.
  • برای مشاهده میزان مناسب غلظت شیر، حتما ویدئو را مشاهده کنید. (این غلظت در دقیقه 1.30ویدئو به دست می آید.)
  • سپس گاز را خاموش کنید.
  • تهیه شیر غلیظ شده گام مهمی در تهیه شکلات شما بود.
  • شیر غلیظ شده را در یک کاسه بریزید.
  • ابتدا 100گرم از پودر کاکائو خود را از صافی رد کرده و به شیر غلیظ شده اضافه کنید.
  • اکنون شیر و کاکائو را خوب هم بزنید و مخلوط کنید.
  • هنگامی که شما شیر و کاکائو را هم می زنید، کاکائو شما تیره تر می شود.
  • سپس 30گرم دیگر پودر کاکائو به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  • در این مرحله هم زدن سخت تر می شود زیرا که مخلوط شما خیلی خشک است. اما شما نهایت تلاش خود را برای مخلوط کردن شکلات خود، به کار بگیرید تا یک شکلات عالی تهیه کنید.
  • یک بشقاب مناسب برای قرار دادن شکلات انتخاب کنید. روی آن را سلفون بکشید.
  • شکلات را روی سلفون ریخته و با کفگیر، سطح آن را صاف کنید.
  • روی شکلات را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 40دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  • بعد از 40دقیقه، مقدار مناسبی پودر کاکائو روی سطح کار خود بریزید تا شکلات را روی آن قرار دهید.
  • شکلات خنک و شیرین خود را روی سطح کاکائوی بگذارید و روی آن را نیز با پودر کاکائو بپوشانید.
  • شکلات را به لقمه های مناسب تقسیم کنید و به شکل دلخواه درآورید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=DEhUQHXbmI8

با نظرات خود ما را در انتخاب دستورپخت های بهتر، راهنمایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *