طرز تهیه چیکن شاورمای خانگی + ویدئو بی کلام و ترجمه مواد اولیه
چیکن شاورما، یکی از پرطرفدار ترین غذاهای خیابانی در تمام دنیاست. در این ویدئو که از کانال آشپزی پرطرفدار Yummyyy y انتخاب شده، طرز تهیه کامل و دقیق این غذای خوشمزه با مرغ آموزش داده شده است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- مرغ: ۱کیلو
- ماست: ۲قاشق غذاخوری
- خمیر سیر: ۲قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۳قاشق غذاخوری (یا هر روغن دیگر که مخصوص پخت و پز باشد)
- نمک: به میزان کافی
- سماق: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر زیره: ۱ قاشق چای خوری
- پودر گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
- پودر دارچین: ۱ قاشق چچای خوری
- شاورما ماسالا: ۲ قاشق چای خوری (به جای شاورما ماسال می توانید از تیکا ماسالا tikka masala یا ماسالا تندوری tandoori masala نیز استفاده کنید.)
- زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
- پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری
- آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای نان پیتا
- آرد: ۴۱۵گرم
- خمیر مایه خشک: ۷گرم (می توانید به جای آن از ۲۵ گرم خمیر مایه تازه استفاده کنید)
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- شکر: ۱ قاشق چای خوری
- روغن زیتون (یا هر روغن مخصوص پخت و پز دیگر) ۲ قاشق چای خوری
- آب گرم: ۳۱۵میلی لیتر
مواد لازم برای سس زاتزیکی:
- ماست یونانی: ۱ پیمانه
- سس تاهینیTahini Sauce: 1 قاشق غذاخوری (استفاده از این سس اختیاری است)
- خیار ریز خردشده: یک دوم پیمانه
- سیر چرخ شده: یک حبه
- برگ نعناع چرخ شده: یک دوم قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان کافی
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
- آب لیمو: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای مایونز فلفلی:
- مایونز: ۱ پیمانه
- سس چیلی/ سس تند: ۲ قاشق غذاخوری
مرحله اول: طبخ مرغ
- ۲ قاشق ماست، خمیر سیر، رغن زیتون، نمک، سماق، پودر گشنیز، زیره، دارچین، شاوراما ماسالا، زردچوبه، پاپریکا و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. ماریناد لیمویی ادویه دار شما آماده است.
- سینه های مرغ بدون استخوان را نازک کنید و روی هر تکه چند برش کم عمق ایجاد کنید. سینه های مرغ را به ماریناد لیمویی آغشته کرده و به مدت ۴-۳ ساعت داخل یخچال نگه داری کنید. داخل ظرف سلفون کشیده شده
- یک قاشق غذاخوری روغن روی ماهیتابه کف چدنی ریخته و مرغ ها را روی حرارت متوسط سرخ کنید. هر طرف مرغ را به مدت ۵-۳ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی قهوه ای درآید.
- مرغ ها را به اسلایس های باریک برش دهید.
مرحله دوم: تهیه سس
- ماست یونانی، سس تاهینی، خیار، سیر، نعناع، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را در یک ظرف و مایونز و سس تند را در ظرفی دیگر ریخته دو سس جداگانه (مایونز تند و سس زاتزیکی) را آماده کنید.
مرحله سوم: تهیه نان پیتتا
- آرد، خمیر مایع، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
- روغن و سپس آب را به آن اضافه کنید.
- طبق معمول تهیه انواع نان، خمیر را ورز داده و به آن استراحت دهید.
- ۴ چانه از خمیر بگگیرید و هرکدام را روی آرد صاف کنید.
- خمیر های صاف شده را روی ماهیتابه از پیش گرم شده و روی شعله ملایم بپزید. (هر دو طرف خمیر)
مواد داخل ساندویچ:
- اسلایس های مرغ گرم
- مایونز اسپایسی
- سس زانزیکی
- سالاد شامل گوجه، خیار، زیتون، فلفل هالوپینو، حلقه پیاز
نحوه ساندویچ زدن را با تماشای ویدئو بیاموزید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=lx-ZAmC3j4M