خوشمزه ترین سالاد آلمانی/ هیچ وقت از خوردن آن سیر نمی شوید! خوشمزه و ساده/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
سالاد/ سالاد آلمانی/ آشپزی آلمانی/ معرفی پربازدیدترین آشپزی های یوتیوب
آموزش این سالاد آلمانی با سیب زمینی، از کانال آشپزی آلمانی “Frische Rezepte” انتخاب شده است و در مدت کوتاه یک ماه بیش از 5 میلیون بازدید داشته است. این سالاد آلمانی به لیست مورد علاقه های شما اضافه خواهد شد! یک دستور پخت ساده و خوشمزه با سیب زمینی و کلم که بهترین گزینه برای شام خواهد بود. حتما از طعم سس این سالاد خوشتان خواهد آمد. خردل دیژون، طعم ویژه ای به این سالاد میدهد. یک دستور پخت 10دقیقه ای، که همه ی خانواده دوست خواهند داشت.
مواد لازم و مراحل تهیه سالاد:
- سیب زمینی: 1کیلو (با آب پخته شود)
- کلم: 400-500گرم (خرد شود)
- نمک: 1 قاشق چای خوری (به سیب زمینی های در حال جوشیدن اضافه کنید)
- سیب زمینی ها را تا زمانی که نرم شود، بپزانید.
- نمک (1 قاشق چای خوری)، فلفل سیاه، سرکه سیب (2 قاشق غذاخوری) را با هم مخلوط کنید تا زمانی که نمک در سرکه حل شود. سپس 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون به این سس اضافه کنید.
- سس آماده شده را داخل کلم های خرد شده بریزید و مخلوط کنید.
- 2عدد پیاز متوسط (اسلایس کنید)
- پیاز های اسلایس شده را در کمی روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شوند.
- یک عدد سیر رنده شده را به پیاز ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. (خیلی خوش بو می شود)
- خیارشور: 5عدد
- وقتی سیب زمینی ها پخته شدند، آب آنها را خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
- سس سالاد:
- 200گرم روغن آفتاب گردان و 100 گرم شیر را با هم مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری سس خردل دیژون را به آن اضافه کنید و مجددا میکس کنید.
- سیب زمینی ها را پوست کنده و برش های متوسط دهید.
- برش های سیب زمینی ها ر و مواد دیگر سالاد شامل پیاز تفت داده شده و خیارشور و سس را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- سالاد شما آماده است.
- نان مورد علاقه خود را برش دهید. روی نان ها نمک، سبزی خشک (ایتالیایی)، فلفل دودی ، پودر سیر، روغن زیتون و کمی پنیر پارمسان رنده شده روی آنها بریزید.
- نان ها را در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400درجه فارنهایت) قرار دهید.
- این نان خوشمزه را کنار این سالاد خوشمزه نوش جان کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=IyeUjWLf8Us