یک دستور پخت ساده و فوق العاده با کلم که تا به حال امتحان نکردید! دلمه جدید/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
آموزش آشپزی ملل/ آموزش آشپزی روسی/ غذای روسی/ دلمه کلم به روش جدید/ غذای ساده و جدید با کلم/ معرفی دستورپخت های پربازدید یوتیوب با ترجمه
دستور پخت این غذای ساده با کلم از کانال آموزش آشپزی روسی “ПАПА МОЖЕТ” انتخاب شده است و در مدت کوتاه یک ماه بیش از 6میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- برنج: 80گرم
- کلم: 1عدد
- گوشت چرخ کرده: 450گرم
- پیاز: 1عدد
- جعفری: 30-40گرم
- ادویه ها: شامل نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، و پودر گشنیز به اندازه مورد نیاز
- روغن گیاهی: 100میل
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- سیر: 5حبه
- آب: 500میل
- گشنیز: 20-30گرم (برای سالاد کلم)
- گوجه فرنگی: 5عدد
مراحل تهیه:
- برنج را خیس دهید.
- کلم را طبق آنچه در ویدئو نمایش داده شده برش دهید و داخل آن را خالی کنید.
- در یک ظرف، گوشت چرخ کرده، برنج، سبزی خرد شده، نمک، پودر فلفل سیاه، پودر گشنیز و پاپریکا را اضافه کرده و مخلوط کنید. گوشت را ورز داده و به صورت توپ های متوسط آماده کرده و داخل کلم بچینید.
- در یک ظرف، 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با نصف قاشق غذاخوری از هر کدام از ادویه های فلفل و پودر گشنیز و نمک مخلوط کنید. سیر را رنده کرده و به رب اضافه کنید. آب را به آن اضافه کنید تا سس شما آماده شود.
- سس گوجه آماده شده را داخل کلم و روی کوفته های گوشت و دور کلم در یک ظرف پیرکس بریزید.
- سر کلم را روی آن قرار داده و دور آن کاغذ شیرینی و سپس فویل آلومینیوم قرار دهید.
- به مدت 90دقیقه با حرارت 200 درجه در فر بپزانید.
- با مابقی کلم یک سالاد خوشمزه درست کنید:
- کلم را با فلفل، نمک و پودر گشنیز مخلوط کنید. گشنیز تازه خرد شده به آن اضافه کنید.
- گوجه فرنگی اسلایس شده و 3 حبه سیر رنده شده به کلم اضافه کنید.
- 30میل روغن گیاهی به سالاد اضافه کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Ayp3naVCzEg