طرز تهیه قارچ سوخاری برشته و پفکی/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل
فست فود در خانه/ قارچ سوخاری/ طرز تهیه قارچ سوخاری/ آموزش تهیه قارچ سوخاری/ قارچ سوخاری برشته
قارچ سوخاری به عنوان یک پیش غذا، در رستوران های فست فود طرفداران زیادی دارد و این روزها متناسب با قیمت چشم نواز قارچ، افزایش قیمت داشته است. اگر دلتنگ این پیش غذای خوشمزه و برشته شدید، به تماشای این آموزش از کانال
The Cooking Foodie با بیش از 2 میلیون عضو بنشینید.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای قارچ سوخاری:
- قارچ: 300گرم
- آرد همه منظوره: 2/3 پیمانه
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
- پاپریکا: 1/4 قاشق چای خوری
- پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
- پونه خشک شده (پودر ارگانو): نصف قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
- آب گازدار یا آب معمولی: 2/3 پیمانه
- پرک سوخاری: یک و نیم پیمانه (160گرم)
- روغن برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه سس:
- سس چیلی: 4 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
- در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر، پودر پونه کوهی و بکینگ پودر را مخلوط کنید. آب را کم کم به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مایع به دست آمده یکنواخت و نرم باشد. اگر مخلوط شما خیلی آبکی بود، یکی، دو قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید و در صورت سفت شدن آن همین مقدار آب به آن اضافه کنید.
- قارچ ها را برش های بزرگ دهید.
- قارچ ها را داخل مخلوط آرد و آب بچرخانید و سپس به پرک سوخاری آغشته کنید.
- روغن را داغ کنید و سپس قارچ ها را داخل آن سرخ کنید. ابتدا یک طرف قارچ را به مدت 2-3 دقیقه و سپس طرف دیگر آن را به مدت 1 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی قهوه ای شود. می توانید قارچها را در ظرفی پر از روغن داغ، دیپ فرای کنید.
آیا می توانیم قارچ های آرد زده شده را در فریزر نگه داری کنیم؟
بله. کاری بسیار آسان است. تنها لازم است که قارچ های آغشته به پرک سوخاری را در یک سینی مخصوص، بچینید و به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس سینی را از فریزر خارج کرده و قارچ های نیم یخ زده را داخل یک کیسه زیپ ار قرار دهید و در فریزر نگه داری کنید.
آیا می توانیم قارچ ها را در فر کبابی کنیم؟
اگر از جمله کسانی هستید که دوست دارند روغن کمتری مصرف کنند و غذاهای سرخ کردنی کمتری سر سفره بگذارند، می توانید روی قارچ های آماده شده را کمی روغن اسپری کنید(یا با فرچه کمی روغن روی آنها بمالید) و آن ها را در فر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400درجه فارنهایت) بپزانید. البته در نظر داشته باشید که ورژن کبابی شده آن به برشتگی ورژن سرخ شده نیست.
چرا آب گازدار؟
آب گاز دار به ایجاد حالت سوپر کرانچی قارچ ها کمک می کند. در بسیاری از دستور پخت ها به جای آب گازدار از آبجو استفاده می شود که طعم بهتری نیز به قارچ ها می دهد.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=lbxwsYjVgZE