اسنک هندی خوشمزه و ترد و پفکی با نخود سبز/ طرز تهیه لقمه های ترد و لایه لایه
این اسنک خوشمزه و خوش شکل، در کمتر از یک سال نزدیک به 6 میلیون بازدید داشته است و برای پخت آن به گوشت هم نیاز نیست. اهمیت مشاهده این ویدئو در فراگرفتن نحوه درست کردن لقمه هایی است که مانند یک پیاز لایه لایه و ترد باشد. با فراگرفتن نحوه درست کردن اسنک های ترد و لایه لایه است که می توانید مواد انواع پیراشکی ها و سمبوسه ها را داخل آن بریزید. ویدئو از کانال آموزش آشپزی Shamal’s cooking انتخاب شده است و به زبان هندیست.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم و طرز تهیه :
- یک پیمانه آرد همه منظوره را با کمی نمک مخلوط کنید.
- 1/2 قاشق آجواین و 4 قاشق کره آب شده را به آرد اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
- آب (1/4 پیمانه) را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
- به خمیر استراحت دهید.
مواد داخل اسنک:
- نخود سبز: 1 پیمانه
- سیب زمینی: 1 عدد
- پیاز: 1عدد
- فلفل سبز: 3عدد
- زنجبیل
- سیر: 3-4عدد
تهیه مواد داخل اسنک:
- 2-3 قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید.
- 1/2 قاشق زیره به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
- فلفل سبز، سیر و زنجبیل را داخل میکسر چرخ کنید و مخلوط آن را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
- پیاز نگینی را اضافه کنید و تفت دهید.
- فلفل سبز و سیب زمینی را نیز با میکسر چرخ کنید و داخل ماهیتابه بریزید.
- ادویه ( 1/4 قاشق زردچوبه، 1/4 قاشق گارام ماسالا، 1/2 قاشق پودر انبه خشک) به مخلوط داخل ماهیتابه اضافه کنید.
- سپس 1 قاشق آب لیمو یا تمبر هندی به آن اضافه کنید.
- مقداری نمک به مخلوط اضافه کنید.
- 3-4 قاشق آب اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد.
- در انتها، کمی برگ گشنیز تازه به مخلوط خود اضافه کنید و کمی تفت دهید.
تهیه سس برای نانها:
- 4 قاشق آرد ذرت را با 6 قاشق کره آب شده مخلوط کنید و از آن بین لایه های نان پهن شده، بمالید.
- نحوه رول کردن خمیر، پهن کردن چانه ها، سس زدن به آن ها و لقمه کردن نان ها را با مشاهده ویدئو بیاموزید.
نکته: مهم ترین بخش آموزش این ویدئو، نحوه رول کردن خمیر و درست کردن لقمه هایی است که سطحی لایه لایه و پیازی داشته باشند.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=IGRSgWuokYw