طرز تهیه چیکن شاورمای خانگی + ویدئو بی کلام و ترجمه مواد اولیه

چیکن شاورما، یکی از پرطرفدار ترین غذاهای خیابانی در تمام دنیاست. در این ویدئو که از کانال آشپزی پرطرفدار Yummyyy y انتخاب شده، طرز تهیه کامل و دقیق این غذای خوشمزه با مرغ آموزش داده شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • مرغ: 1کیلو
  • ماست: 2قاشق غذاخوری
  • خمیر سیر: 2قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 3قاشق غذاخوری (یا هر روغن دیگر که مخصوص پخت و پز باشد)
  • نمک: به میزان کافی
  • سماق: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: 1 قاشق چای خوری
  • پودر گشنیز: 1 قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: 1 قاشق چچای خوری
  • شاورما ماسالا: 2 قاشق چای خوری (به جای شاورما ماسال می توانید از تیکا ماسالا tikka masala یا ماسالا تندوری tandoori masala نیز استفاده کنید.)
  • زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
  • پاپریکا: 2 قاشق چای خوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای نان پیتا

  • آرد: 415گرم
  • خمیر مایه خشک: 7گرم (می توانید به جای آن از 25 گرم خمیر مایه تازه استفاده کنید)
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون (یا هر روغن مخصوص پخت و پز دیگر) 2 قاشق چای خوری
  • آب گرم: 315میلی لیتر

مواد لازم برای سس زاتزیکی:

  • ماست یونانی: 1 پیمانه
  • سس تاهینیTahini Sauce: 1 قاشق غذاخوری (استفاده از این سس اختیاری است)
  • خیار ریز خردشده: یک دوم پیمانه
  • سیر چرخ شده: یک حبه
  • برگ نعناع چرخ شده: یک دوم قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان کافی
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آب لیمو: یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای مایونز فلفلی:

  • مایونز: 1 پیمانه
  • سس چیلی/ سس تند: 2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: طبخ مرغ

  1. 2 قاشق ماست، خمیر سیر، رغن زیتون، نمک، سماق، پودر گشنیز، زیره، دارچین، شاوراما ماسالا، زردچوبه، پاپریکا و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. ماریناد لیمویی ادویه دار شما آماده است.
  2. سینه های مرغ بدون استخوان را نازک کنید و روی هر تکه چند برش کم عمق ایجاد کنید. سینه های مرغ را به ماریناد لیمویی آغشته کرده و به مدت 4-3 ساعت داخل یخچال نگه داری کنید. داخل ظرف سلفون کشیده شده
  3. یک قاشق غذاخوری روغن روی ماهیتابه کف چدنی ریخته و مرغ ها را روی حرارت متوسط سرخ کنید. هر طرف مرغ را به مدت 5-3 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی قهوه ای درآید.
  4. مرغ ها را به اسلایس های باریک برش دهید.

مرحله دوم: تهیه سس

  1. ماست یونانی، سس تاهینی، خیار، سیر، نعناع، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را در یک ظرف و مایونز و سس تند را در ظرفی دیگر ریخته دو سس جداگانه (مایونز تند و سس زاتزیکی) را آماده کنید.

مرحله سوم: تهیه نان پیتتا

  1. آرد، خمیر مایع، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
  2. روغن و سپس آب را به آن اضافه کنید.
  3. طبق معمول تهیه انواع نان، خمیر را ورز داده و به آن استراحت دهید.
  4. 4 چانه از خمیر بگگیرید و هرکدام را روی آرد صاف کنید.
  5. خمیر های صاف شده را روی ماهیتابه از پیش گرم شده و روی شعله ملایم بپزید. (هر دو طرف خمیر)

مواد داخل ساندویچ:

  • اسلایس های مرغ گرم
  • مایونز اسپایسی
  • سس زانزیکی
  • سالاد شامل گوجه، خیار، زیتون، فلفل هالوپینو، حلقه پیاز

نحوه ساندویچ زدن را با تماشای ویدئو بیاموزید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=lx-ZAmC3j4M

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *