بهترین روش پخت کیک رولتی سوییسی+ آموزش بی کلام با ترجمه کامل

این ویدئو، پربازدیدترین آموزش پخت کیک اسفنجی به روش کره ای است که از کانال آموزش آشپزی” 쿠킹씨 Cooking See” انتخاب شده و طی ۹ماه، نزدیک به ۳۴میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:

کانال ما را در آپارات دنبال و به دوستان خود معرفی کنید:https://www.aparat.com/viraz

طرز تهیه کیک رولتی سویسی:

  1. ۵ عدد زده تخم مرغ را با ۱گرم نمک و ۵۰گرم شکر با همزن برقی، هم بزنید تا سبک شود و حالت فومی پیدا کند. سپس سرعت همزن را افزایش دهید و آنقد این مخلوط را هم بزنید تا مایع زده تخم مرغ و شکر شما شبیه آن چیزی شود که در ویدئو نمایش داده شده است.
  2. ۵عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی در یک ظرف بزرگ، هم بزنید. سپس ۷۰ گرم شکر را در سه نوبت به سفیده های تخم مرغ اضافه کرده و هر بار خوب هم بزنید. ترکیب سفیده ها (مرینگو) خیلی مهم است پس با دقت ویدئو را تماشا کرده تا ترکیب شما هم شبیه آن چیزی شود که در ویدئو نمایش داده شده است.
  3. ترکیب زرده تخم مرغ و شکر را به سفیده تخم مرغ و شکر اضافه کنید. خیلی آرام و از زیر به رو هم بزنید.
  4. ۹۰گرم آرد کیک را الک کنید و همراه با ۲ گرم بکینگ پودر به ترکیب سفیده و زرده تخم مرغ ها اضافه کنید. پس از اضافه کردن آرد، مخلوط را خوب و به آرامی هم بزنید تا دیگر پودر آرد در ترکیب مشخص نباشد.
  5. در ظرفی ۵۰گرم شیر را با ۵۰گرم روغن گیاهی را مخلوط کنید. کمی از ترکیب مایع کیک را به شیر و روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این مایع را به مابقی مخلوط مایع کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. کار شما تمام است.
  6. مایع کیک را در سینی فر که کاغذ روغنی دارد، بریزید. کاری کنید که قطر مایع در همه قسمت ها یکسان باشد. سپس چندبار ظرف را به زمین بکوبید تا حباب ها خارج شوند.
  7. فر را از قبل با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد یا ۳۳۸ درجه فارنهایت گرم کنید و کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در این دما قرار دهید.
  8. کاغذ روغنی را به محض خارج کردن کیک از فر، جدا کنید.
  9. با چاقو تا عمق حدود ۳ میلی متری کیک را برش دهید اما برش ها را کاملا جدا نکنید.
  10. روی کیک را با مربا یا عسل (در این نمونه از عسل استفاده شده است) بپوشانید و کیک را به حالت رولت درآورید.
  11. به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده تا رولت کاملا شکل دایره ای به خود بگیرد.

با نظرات خود ما را در انتخاب دستورپخت های بهتر یاری کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=-6oKEiI6_N0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *