دستور تهیه ژله نارنگی کامل/ ایده هایی برای پذیرایی شب یلدا / معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
ژله میوه ای/ ژله ی نارنگی/ دستور تهیه ژله/ آشپزی های پرطرفدار یوتیوب
برای یه پذیرایی میوه ای شیک شب یلدا آماده اید؟ پس نارنگی ها و ژلاتین را آماده کنید و به تماشای این ویدئو بنشینید. آموزش از کانال آشپزی کره ای “서담SEODAM” انتخاب شده و بیش از 10 میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- نارنگی بزرگ: 6عدد
- آب: 500میل
- جوش شیرین (بیکینگ سودا): 1 قاشق غذاخوری
- آب یخ
- آب: 200میل
- آب لیمو: 50میل
- شکر: 50گرم
- آب: 300میل
- پودر ژلاتین: 20گرم
- شکر: 30گرم
مراحل تهیه دسر ژله ای نارنگی:
- نارنگی ها را پوست بکنید.
- 500 میل آب را داخل قابلمه ریخته و 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین به آن اضافه کنید.
- آب را روی حرارت تیز بجوشانید.
- وقتی آب به حالت جوش رسید، حرارت را روی شعله متوسط تنظیم کنید و نارنگی ها را داخل قابلمه بریزد. نارنگی ها را هم زده به مدت 30ثانیه بجوشانید.
- بعد از 30 ثانیه نارنگی ها را خارج کرده و در آب یخ بیندازید.
- ریشه ها و رشته های نارنگی را در آب یخ کاملا از آن جدا کنید.
- در 200میل آب، 50میل آب لیمو و 50گرم شکر بریزید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
- آب و شکر را روی نارنگی ها بریزید و هر طرف نارنگی را به مدت 3 ساعت (مجموعا 6 ساعت) داخل این آب بخیسانید.
- 20گرم ژلاتین، 30گرم شکر و 300 میل آب را داخل یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا ژلاتین و شکر کاملا در آب حل شوند.
- وقتی ژلاتین جوشید، اجازه دهید تا ولرم و شیشه ای شود. اگر مدت طولانی خنک شود، ژلاتین سفت می شود.
- نارنگی ها را در قالب یخ توپی ساز قرار داده و ژلاتین را روی آن بریزید.
- اگر درپوش قالب را سفت ببندید، بین ژله فاصله می افتد، پس درپوش آن را شل ببندید.
- ژله ها را به مدت 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- درپوش قالب را خیلی آرام بردارید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Ep0Ipb6Aqiw