دیگر پنیر نخرید، راز درست کردن آن در کره است!/ساده و خوش طعم/ پنیر ماسکارپونه/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو

طرز تهیه پنیر/ آموزش تهیه پنیر/ پنیر خانگی/ روش درست کردن پنیر با کره/ پنیر ماسکارپونه/ طرز تهیه پنیر ماسکارپونه
در این آموزش کوتاه ۳٫۵ دقیقه ای، با طرز تهیه پنیر ساده و خوش طعم ماسکارپونه ی خانگی آشنا می شوید. به این روش می توانید در خانه و به راحتی پنیر درست کنید. ویدئو از کانال آموزشی “wie man kocht” انتخاب شده است و در مدت کوتاهی بیش از ۴ میلیون بازدید داشته است.

ماسکارپونه نوعی پنیر ایتالیایی نرم با خامه سه لایه و دارای رنگ شیری می‌باشد که از شیر گاو تهیه شده و در منطقه لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می‌شود. این پنیر از واسرشت (تغییر شکل پروتئین بر اثر تغییر عوامل محیطی) یا به عبارت ساده‌تر بسته شدن (دلمه شدن) خامه تازه با اسید تارتاریک، اسید سیتریک یا اسید استیک حاصل می‌گردد. گاهی نیز از واسرشت خامه با پس آب کره یا همان آب دوغ و گرفتن آب اضافه آن بدون فشردن، درست می‌شود. این پنیر نسبت به پنیر‌های دیگر دو یا سه برابر نرم‌تر و چرب‌تر است و چربی آن در حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد می‌باشد.
بافت ماسکارپونه بسته به فرایند تولید آن بین صاف، خامه‌ای و روغنی متغیر است. شکل ظاهری ماسکارپونه شبیه یک خامه‌ی غلیظ در حال تبدیل شدن به کره است. تهیه این پنیر بسیار ساده بوده و به راحتی می‌توان آن را در خانه درست کرد.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم جهت تهیه ۲۰۰گرم ماسکارپونه:

  • کره (۸۲درصد چربی): ۱۰۰گرم (۵ قاشق غذاخوری)
  • شیر: ۳۷۰میل (۲پیمانه)
  • آب لیمو: ۱-۴ قاشق غذاخوری
  • شکر: نصف قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ نیشگون

مراحل تهیه:

  1. شیر و کره را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که کره در شیر آب شود.
  2. پس از حل شدن کره، یک نیشگون نمک به آن اضافه کنید.
  3. با گوشت کوب برقی یا همزن به مدت ۳-۵ دقیقه هم بزنید.
  4. از صافی رد کنید تا کف آن گرفته شود. اکنون شیر و کره شما کاملا مخلوط شده است.
  5. محلول همزده شده را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. آبلیمو را اضافه کنید. به مدت ۴-۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
  7. نصف یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید.
  8. کم کم پنیر شکل می گیرد.
  9. مدت ۱۰-۵ دقیقه به آن استراحت دهید. در ظرف دربسته.
  10. روی صافی یک پارچه صافی قرار داده و مخلوط آماده شده را داخل آنها بریزید.
  11. روی صافی را سلفون کشیده و ۲-۴ ساعت فرصت دهید تا آب آن کاملا از داخل صافی رد شود.

پنیر ما آماده است.

این پنیر برای انواع کیک بسیار عالی است. علاوه بر آن می توانید این پنیر خوشمزه را با نان میل کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=PWHk3AhPtDc

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *