پاستیل های پرتغالی و شربت پرتغال! / معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل

پوست پرتغال/ شربت پرتغال/ اسنک شیرینی پرتغالی/ معرفی بهترین آموزش های آشپزی ملل
فصل نارنجی و خوشمزه پرتغال شده، نظرتون چیه برای تابستون، پاستیل های پرتغالی با پوست پرتغال داشته باشیم؟ این آموزش خوشمزه از کانال “doomandoo두만두” انتخاب شده است و با بازدید میلیونی پرطرفدار شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • پوست 4عدد پرتغال (در این ویدئو از نوع پرتغال تابستانی استفاده شده که پوست آن تخلی بیشتری نسبت به پرتغال های معمولی دارد)
  • بکینگ سودا (جوش شیرین)
  • شکر: 1.5 پیمانه (در این ویدئو از شکر طبیعی استفاده شده که رنگ تیره ای دارد)
  • آب: 1.5پیمانه

مراحل تهیه:

  1. روی پوست پرتغال ها بکینگ سودا (جوش شیرین) بمالید و به مدت 20دقیقه آنها را در آب(و بکینگ سودا) بخیسانید.
  2. پرتغال ها را مجددا آبکشی در آب تمیز بشویید تا اثری از بکینگ سودا روی پوست آن باقی نماند.
  3. پرتغال ها را خوب خشک کنید و سپس سر و ته پرتغال را به صورت مساوی جدا کنید.
  4. پوست پرتغال را بکنید.
  5. پوست پرتغال ها در آب در حال جوشیدن ریخته و آن ها را به مدت 8 دقیقه بجوشانید.
  6. سپس پوست پرتغال ها را در آب سرد ریخته تا خنک شوند سپس آب آنها را آبکشی کنید.
  7. قسمت داخلی پوست پرتغال ها را از قسمت نارنجی بیرونی آن جدا کرده و پوست پرتغال ها را به برش هایی با عرض 6 میلی متری تقسیم کنید.
  8. اسلایس های پوست پرتغال را به مدت 8 دقیقه دیگر در آب در حال جوش، بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود.
  9. مجددا پوست پرتغال ها را آبکش کنید.
  10. شکر را در آب روی حرارت کم حل کنید.
  11. وقتی که شکر کاملا حل شد، اسلایس های پوست پرتغال را داخل قابلمه ریخته و حرارت را کمی بیشتر کنید (شعله ملایم)
  12. وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده واجازه دهید پوست پرتغال ها به مدت 25-30دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
  13. وقتی پوست پرتغال ها شفاف شدند، با استفاده از یک آبکش، شربت را از پوست پرتغالها جدا کنید.
  14. پوست پرتغال های شیرین را داخل خشک کن، به مدت یکی دو ساعت (با حرارت 40درجه سانتی گراد، 104درجه فارنهایت) خشک کنید. اگر دوست نداشتید، می توانید آن ها را به مدت 24 ساعت در فضای داخل اتاق خشک کنید.
  15. پوست پرتغال های خشک شده را داخل شکر غوطه ور کنید.
  16. شربت پوست پرتغال را نیز می توانید جداگانه نوش جان کنید و از عطر آن لذت ببرید. (شربت آن طعمی از پرتغال و گریپ فروت را دارد و علاوه بر شیرینی، تلخی دوست داشتنی را همراه دارد)

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=VKg3f4_jAB0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *