بهترین دستور پخت مرغ لیمویی با چیلی / معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل
استاد آشپزی، شف ژان شنگ، نحوه تهیه خوشمزه ترین مرغ لیمویی با چیلی را به صورت گام به گام و واضح نمایش می دهد. کانال آشپزی این سرآشپز چینی با نام “Taste Show” نزدیک به 3 میلیون عضو دارد و این دستورپخت با 35 میلیون بازدید، یکی از پربازدیدهای این کانال است.
لینک مشاهده آموزش های دیگر این کانال: https://www.youtube.com/channel/UCkRBu0K655809AdvDajyJJA
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای تهیه سس لیمو:
- لیمو : یک عدد بزرگ (خلال پوست و آب آن)
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: یک چهارم پیمانه
- آب لیمو تازه: یک چهارم پیمانه
- عسل: یک و نیم قاشق غذاخوری
- پودر کاستارد: 1 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ
مواد لازم برای ماریناد
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- شراب مخصوص غذا: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1عدد
مراحل تهیه غذا:
- پوست لیمو را به صورت خلال های نازک برش دهید و آب آن را جداگانه بچلانید.

2. سس لیمو را آماده کنید: در یک ظرف، خلال پوست لیمو، شکر، آب لیمو، سرکه، عسل و پودر کاسترد را اضافه کنید.

3. سینه مرغ را برش های نازک بزنید و با پشت ساتور یا بیفتک کوب، آنها را کمی نرم تر کنید.

4. در یک ظرف جداگانه، برش های مرغ را با نمک، شراب، پودر فلفل سیاه، نشاسته ذرت، پودر کاسترد و یک تخم مرغ، مخلوط کنید.

5. در ظرفی پخش، پودر نشاسته بریزید تا بتوانید سرتاسر مرغ ها را یکنواخت به آن آغشته کنید.

6. داخل یک وگ پر از روغن با حرارت 300-350°F (150-180°C) ، مرغ ها را سرخ کنید و پس از طلایی شدن از روغن خارج کنید. کمی صبر کنید و مجددا مرغها را سرخ کنید. (این صبر کردن به منظور بالاتر رفتن حرارت روغن صورت می گیرد تا مرغها برشته و پفکی شوند.)

7. مجددا مرغ ها را سرخ کنید تا کاملا قهوه ای طلایی شوند. پس از خارج کردن از روغن روی روغن گیر قرار دهید تا روغن آن خارج شود.

8. سس لیمو را داخل یک ماهیتابه به مدت 1-2 دقیقه حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. هم بزنید تا ته نگیرد.

9. سس لیمو را روی مرغ بریزید و بلافاصله سرو کنید.

10. نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=r5kJ-NcS-6A