روش تهیه سه ادویه پایه آشپزی در خانه: پودر سیر، پیاز و زنجبیل/ آموزش بهترین های آشپزی ملل

تهیه ادویه خانگی/ تهیه پودر سیر/ طرز تهیه پودر پیاز/ طرز تهیه پودر زنجبیل/
پودر پیاز، سیر و زنجبیل سه ادویه پرکاردبرد در آشپزی جهانی است که اگر بتوانید به صورت خانگی آنها را تهیه کنید، ادویه هایی خوش عطرتر و طبیعی تری خواهید داشت. در این ویدئو از کانال “Hebbars Kitchen” که بیش از ۵ میلیون عضو دارد، با طرز تهیه این ادویه ها آشنا شوید.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

پودر پیاز

یک کیلو پیاز را اسلایس و به مدت ۴ روز در آفتاب خشک کنید. پیاز های خشک را آسیاب کنید. حدود ۷۰گرم پودر پیاز خواهید داشت.

پودر زنجبیل:

۳۰۰گرم زنجبیل را تهیه و پوست بکنید. زنجبیل ها را رنده کرده و به مدت ۴ روز در آفتاب خشک کنید. آسیاب کنید تا ۵۰گرم پودر زنجبیل داشته باشید.

پودر سیر:

۵۰۰گرم سیر تهیه کنید. پوست روی آن را جدا کنید. سیرها را داخل یک شیشه مربایی بریزید و به مدت ۱ دقیق تکان دهید. به این ترتیب پوست نازک روی سیر از آن جدا می شود. (این هم یک ترفند آشپزی مهم) سیر را ریز خرد کنید. سیرهای خرد شده را ۴ روز در آفتاب خشک کنید و سپس آسیاب کنید.شما ۱۲۵ گرم پودر سیر خواهید داشت.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=mkSoxHJ_VTU

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *