طرز تهیه دو مدل دسر شکلاتی خیس و کرمی تنها در 5 دقیقه/ آشپزی ایتالیایی همراه با ویدئو و ترجمه کامل
این ویدئو شامل دو دستور برای تهیه دسر شکلاتی سرد سریع و خوشمزه است. دسری آسان که عاشق آن خواهید شد. این ویدئو، با بازدید میلیونی از پرطرفدارهای رشته آشپزی است که از کانال آموزش آشپزی ایتالیایی زبانIl Rifugio Perfetto انتخاب شده است. اگر دنبال تهیه دسری به سادگی ژله های آماده هستید، به تماشای ویدئو بنشینید.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی اول:
- خامه: 250 میل (1/20+1 پیمانه)
- پودر کاکائو: 40گرم
- نشاسته سیب زمینی یا نشاسته ذرت : 70گرم
- شیر: 1 لیتر (4پیمانه)
- شکلات تلخ یا شیری: 150گرم (اگر از شکلات شیری استفاده کردید نیازی به شکر نخواهد بود)
- شکر: 60گرم
طرز تهیه دسر شکلاتی اول:
- پودر کاکائو را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- در ظرفی مجزا، نشاسته را با شیر مخلوط کنید.
- خامه و کاکائو را با مخلوط شیر و نشاسته ترکیب کنید.
- مواد را از صافی رد کرده و در یک قابلمه روی شعله بگذارید.
- شکلات تلخ را به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.
- 2 دقیقه بعد از جوش آمدن مواد، گاز را خاموش کنید.
- مواد دسر را در یک قالب ژله ای ریخته و به مدت 5-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا خود را بگیرد.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی دوم:
- شیر: 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
- آرد: 30گرم (1/5 پیمانه)
- شکر: 80گرم(1/3پیمانه)
- کاکائو: 30گرم (1/4 پیمانه)
- شکلات: 80گرم
- کره: 20گرم
- زرده تخم مرغ: 1عدد
طرز تهیه دسر شکلاتی دوم:
- شکر، پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط کنید.
- 100 میل از شیر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- یک عدد زرده تخم مرغ به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- ما بقی شیر (400میل) را در قابلمه ای ریخته و مخلوط مواد دسر را به آن اضافه کنید.
- سپس کره و پس از آن شکلات را نیز اضافه کنید.
- وقتی مواد به جوش آمد، گاز را خاموش کنید.
- دسر را در ظرف های مناسب ریخته و روی آن را با بیسگوئیت یا خامه همزده تزیین کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=_4bPte9X6c8&t=1s