طرز تهیه دو مدل دسر شکلاتی خیس و کرمی تنها در ۵ دقیقه/ آشپزی ایتالیایی همراه با ویدئو و ترجمه کامل
این ویدئو شامل دو دستور برای تهیه دسر شکلاتی سرد سریع و خوشمزه است. دسری آسان که عاشق آن خواهید شد. این ویدئو، با بازدید میلیونی از پرطرفدارهای رشته آشپزی است که از کانال آموزش آشپزی ایتالیایی زبانIl Rifugio Perfetto انتخاب شده است. اگر دنبال تهیه دسری به سادگی ژله های آماده هستید، به تماشای ویدئو بنشینید.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی اول:
- خامه: ۲۵۰ میل (۱/۲۰+۱ پیمانه)
- پودر کاکائو: ۴۰گرم
- نشاسته سیب زمینی یا نشاسته ذرت : ۷۰گرم
- شیر: ۱ لیتر (۴پیمانه)
- شکلات تلخ یا شیری: ۱۵۰گرم (اگر از شکلات شیری استفاده کردید نیازی به شکر نخواهد بود)
- شکر: ۶۰گرم
طرز تهیه دسر شکلاتی اول:
- پودر کاکائو را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- در ظرفی مجزا، نشاسته را با شیر مخلوط کنید.
- خامه و کاکائو را با مخلوط شیر و نشاسته ترکیب کنید.
- مواد را از صافی رد کرده و در یک قابلمه روی شعله بگذارید.
- شکلات تلخ را به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.
- ۲ دقیقه بعد از جوش آمدن مواد، گاز را خاموش کنید.
- مواد دسر را در یک قالب ژله ای ریخته و به مدت ۵-۶ ساعت در یخچال نگه دارید تا خود را بگیرد.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی دوم:
- شیر: ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
- آرد: ۳۰گرم (۱/۵ پیمانه)
- شکر: ۸۰گرم(۱/۳پیمانه)
- کاکائو: ۳۰گرم (۱/۴ پیمانه)
- شکلات: ۸۰گرم
- کره: ۲۰گرم
- زرده تخم مرغ: ۱عدد
طرز تهیه دسر شکلاتی دوم:
- شکر، پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط کنید.
- ۱۰۰ میل از شیر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- یک عدد زرده تخم مرغ به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- ما بقی شیر (۴۰۰میل) را در قابلمه ای ریخته و مخلوط مواد دسر را به آن اضافه کنید.
- سپس کره و پس از آن شکلات را نیز اضافه کنید.
- وقتی مواد به جوش آمد، گاز را خاموش کنید.
- دسر را در ظرف های مناسب ریخته و روی آن را با بیسگوئیت یا خامه همزده تزیین کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=_4bPte9X6c8&t=1s