با کمی پرتغال این کیک خوشمزه را تهیه کنید/ دستورالعمل های عربی همراه با ترجمه

این دستورالعمل پخت کیک پرتغالی از یک کانال فرانسوی زبان پرطرفدار یوتیوبی به نام “recette arabe” انتخاب شده است و با بیش از ۱۸ میلیون بازدید در کمتر از یک سال، یکی ویدئوهای پرطرفدار بخش آشپزی یوتیوب به حساب می آید.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۲عدد
  • آرد: ۵۵۰گرم
  • پرتغال: ۴۰۰گرم
  • مخمر: ۱۶گرم مخمر تازه یا ۷گرم مخمر خشک
  • شکر: ۶۰گرم (می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید)
  • کره: ۱ قاشق

طرز تهیه:

  1. ۴۰۰گرم پرتغال یا نارنگی را همراه تخم مرغ (۲عدد) و شکر و مخمر داخل بلندر/ میکسر ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا به مایعی یکدست و روان تبدیل شود. (مدت ۵ دقیقه)
  2. مایع به دست آمده را از صافی رد کنید.
  3. آرد را کم کم و در ۳ تا ۴ مرحله به آن اضافه کنید.
  4. کمی نمک اضافه کنید.
  5. سپس ۱قاشق کره به مخلوط خمیر خود اضافه کنید.
  6. روی ظرف خمیر خود را بپوشانید و مدت ۱ ساعت به آن استراحت دهید.
  7. دست خود و تخته کار خود را چرب کرده و خمیر را کمی ورز دهید.
  8. چانه های خمیر را طبق روشی که در ویدئو نمایش داده شده ا ست، جدا کنید و داخل قالب کیک که از قبل چرب کردید بچینید.
  9. روی قالب کیک را پوشانده و مجددا یک ساعت به خمیر استراحت دهید.
  10. در آخر کمی زرده تخم مرغ و شیر همزده را روی نان بمالید و داخل هر لقمه نان کمی کرم فندقی یا کرم کاکائویی تزریق کنید.
  11. کیک را در فر به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰درجه قرار دهید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=o7jE9SNIw5k

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *