با کمی پرتغال این کیک خوشمزه را تهیه کنید/ دستورالعمل های عربی همراه با ترجمه
این دستورالعمل پخت کیک پرتغالی از یک کانال فرانسوی زبان پرطرفدار یوتیوبی به نام “recette arabe” انتخاب شده است و با بیش از 18 میلیون بازدید در کمتر از یک سال، یکی ویدئوهای پرطرفدار بخش آشپزی یوتیوب به حساب می آید.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- تخم مرغ: 2عدد
- آرد: 550گرم
- پرتغال: 400گرم
- مخمر: 16گرم مخمر تازه یا 7گرم مخمر خشک
- شکر: 60گرم (می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید)
- کره: 1 قاشق
طرز تهیه:
- 400گرم پرتغال یا نارنگی را همراه تخم مرغ (2عدد) و شکر و مخمر داخل بلندر/ میکسر ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا به مایعی یکدست و روان تبدیل شود. (مدت 5 دقیقه)
- مایع به دست آمده را از صافی رد کنید.
- آرد را کم کم و در 3 تا 4 مرحله به آن اضافه کنید.
- کمی نمک اضافه کنید.
- سپس 1قاشق کره به مخلوط خمیر خود اضافه کنید.
- روی ظرف خمیر خود را بپوشانید و مدت 1 ساعت به آن استراحت دهید.
- دست خود و تخته کار خود را چرب کرده و خمیر را کمی ورز دهید.
- چانه های خمیر را طبق روشی که در ویدئو نمایش داده شده ا ست، جدا کنید و داخل قالب کیک که از قبل چرب کردید بچینید.
- روی قالب کیک را پوشانده و مجددا یک ساعت به خمیر استراحت دهید.
- در آخر کمی زرده تخم مرغ و شیر همزده را روی نان بمالید و داخل هر لقمه نان کمی کرم فندقی یا کرم کاکائویی تزریق کنید.
- کیک را در فر به مدت 40 دقیقه با حرارت 180درجه قرار دهید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=o7jE9SNIw5k