تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا و بادام/ کرمی و خوشمزه + دستور پخت آسان با ترجمه همراه با ویدئو

این تارت بسیار خوشمزه و کرمی در مدتی کمتر از یک سال نزدیک به دومیلیون بازدید داشته است. ویدئو بی کلام است و از کانال آشپزی ایتالیایی به نام Tutti a Tavola انتخاب شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • آرد: 300گرم
  • شکر: 80گرم
  • تخم مرغ: 2عدد
  • کره: 80گرم
  • بکینگ پودر: 1/5 قاشق چای خوری
  • نمک
  • عصاره وانیل
  • پنیر ریکوتا: 500گرم
  • شکر: 5قاشق غذاخوری
  • آرد بادام: 50گرم
  • تخم مرغ: 1عدد
  • اسانس بادام
  • لیمو: 1عدد
  • خلال بادام یا چیپس بادام
  • پودر خاک قند

طرز تهیه:

  1. آرد، شکر، 2عدد تخم مرغ، کره، بکینگ پودر، اسانس وانیل و نمک را خوب با هم مخلوط و خمیر را آماده کنید.
  2. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه و در یخچال نگه دارید.
  3. پنیر ریکوتا را در ظرفی بزرگ ریخته و همراه با شکر، یک عدد تخم مرغ، آرد بادام، رنده پوست لیمو، اسانس بادام با دستگاه همزن مخلوط کنید.
  4. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
  5. روی کاغذ روغنی کمی آرد بریزید و خمیر را باز کنید تا به اندازه ضخامت نمایش داده شده در ویدئو برسد.
  6. آن را در ظرفی به قطر 22-24 سانتی متر قرار دهید.
  7. کرم ریکوتا و بادام را که آماده کرده اید، در میان خمیر بریزید.
  8. روی آن را با قسمت دوم خمیر بپوشانید.
  9. گوشه های اضافه خمیر را از آن جدا کنید.
  10. چیپس بادام یا خلال بادام را روی خمیر ریخته و روی آن کمی پودر شکر بریزید.
  11. به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 180درجه قرار دهید.
  12. روی کیک را با پودر خاک قند تزیین کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=wBZ-iitCszw

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *