طرز تهیه کیک شکلاتی خیس/ آموزش بی کلام همراه با ترجمه
کیک شکلاتی خیس یکی از بهترین و خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک است. این ویدئو، با نه میلیون بازدید، یکی از پربازدیدترین ویدئوهای منتشر شده در خصوص تهیه و پخت کیک است. ویدئو از کانال آشپزی “foodCAST” انتخاب شده است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه این کیک را در ادامه مشاهده می کنید:
پربازدیدهای آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه در سایت ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/category/%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c
مواد لازم برای خمیر کیک:
- شکر: ۲ پیمانه
- آرد: ۱ و ۳/۴ پیمانه
- کاکائو: ۳/۴ پیمانه
- بکینگ سودار: یک و نیم قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ: ۲عدد
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن: نصف پیمانه
- عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
- آب جوش: ۱ پیمانه
مواد لازم برای خامه:
- کره: ۱ پیمانه
- کاکائو: یک و نیم پیمانه
- پودر قند: ۲ پیمانه
- شیر: ۲/۳ پیمانه
- عصاره وانیل: ۱قلشق چای خوری
طرز تهیه :
- فر را با حرارت ۳۶۰ درجه فارنهایت/ ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید.
- دو ظرف را چرب کرده و آردی کنید و کنار بگذارید.
- ئر یگ ظرف بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، بکینگ سودا و نمک را مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر، روغن گیاهی و عصاره وانیل را به آرد اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
- آب جوش را به مخلوط اضافه کنید.
- مایع همزده و آماده شده را در دو ظرفی که از قبل چرب کرده بودید ریخته و در طبقه وسط فر حدود ۳۵-۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. با فروبردن یک خلال چوبی داخل کیک از پخته شدن مغز کیک مطمئن شوید. (نباید چیزی از مایع کیک به خلال چوب بچسبد)
- ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا کیک خنک شود.
طرز تهیه خامه شکلاتی:
۱٫با استفاده از همزن برقی کره را هم بزنید تا پفکی شود.
۲٫ پودر شکلات، پودر شکر و شیر و عصاره وانیل را به آرامی به کره اضافه کنید.
۳٫ تا زمانی که خامه شما نرم و یکدست شود به هم زدن ادامه دهید.
۴٫ کیک ها را طبق روشی که در ویدئو نمایش داده شده، برش دهید و خامه بزنید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=GgOIdkV5PPQ