طرز تهیه کیک شیری فوق العاده کرمی و نرم / بدون روغن و بدون خمیرمایه
با یکبار مزه کردن این کیک عاشق آن خواهید شد و هر هفته آن را خواهید پخت. این ویدئو، یکی از پربازدید ترین ویدئوهای آموزشی طبخ کیک است که از کانال آموزش آشپزی” Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده و در مدت هفت ماه نزدیک به 4 میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند و کیکی بپزید که در دهان آب شود. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:
پربازدیدهای آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه در سایت ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/category/%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c
مواد لازم:
- آرد: 150گرم معادل 1/8+1 پیمانه
- شیر: 450میلی لیتر
- لیموترش: 1 عدد همراه با رنده پوست آن
- شکر: 130 گرم
- تخم مرغ: 4عدد
طرز تهیه:
- شکر را با تخم مرغ ها داخل یک ظرف بزرگ ریخته و هم بزنید.
- آرد را الک کنید و در دو تا سه مرحله به تخم مرغ و شکر اضافه کنید. به همزدن ادامه دهید.
- رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه کنید.
- شیر را در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- از یک ظرف فر با قطر 20 سانت استفاده کنید و قبل از ریختن مایع آن را چرب کنید.
- در قسمت میانی _ پایینی فر با درجه حرارت 160درجه سانتی گراد، 320درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت طبخ شود.
- در فر را باز بگذارید تا کیک کمی خنک شود.
- روی کیک را خاک قند یا کارامل بریزید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=PCopEM0NiRk