روش هندی برای تهیه پاستا/ اسپایسی پاستا ماسالا/ ویدئو بی کلام
برای تهیه این پاستا، از گوشت استفاده نشده است. این روش هندی پخت پاستا، پربازدیدترین ویدئو منتشر شده برای طبخ پاستا ماسالا است که بیش از 22 میلیون بازدید داشته است. ویدئو از کانال “KK’s Kitchen” انتخاب شده است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه این غذای ساده را در ادامه مشاهده می کنید:
مواد لازم:
- پاستا: 1 و نیم پیمانه
- ذرت شیرین پخته شده: 3 قاشق غذاخوری
- هویج هرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه خرد شده: یک چهارم پیمانه
- پیاز ریز خرد شده: یک عدد کوچک
- پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه
- کچاپ گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی: یک چهارم قاشق چای خوری (اختیاری)
- زنجبیل (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
- سیر رنده شده: 1 و نیم قاشق چای خوری
- پودر فلفل چیلی قرمز: 1 قاشق چای خوری
- نمک
- گارام ماسالا: نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- آب را در قابلمه به جوش آورید. 1 قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه کنید.
- پاستا را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. سپس پاستا را آب کش کنید.
- روغن را به ماهیتابه اضافه کنید.
- سیر و زنجبیل را در روغن تفت دهید.
- پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
- پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
- فلفل دلمه، هویج، ذرت را به سس اضافه کنید و هم بزنید. مدت 3 تا 4 دقیقه
- فلف و زردچوبه و گارام ماسالا و نمک را به مخلوط اضافه کنید.
- سس کچاپ و سپس پونه کوهی را به سس پاستا اضافه کنید.
- در مرحله آخر پاستا آبکش شده را به سس اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم بپزانید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=YUAwpHYEVFE