طرز تهیه نان خانگی بدون فر+ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه و طرز پخت

با تماشای این ویدئو شما دیگر از بیرون نان نخواهید خرید. طرز تهیه نان خانگی بدون فر. این ویدئو از کانال آشپزی پربازدید ایتالیایی به نام “Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده است که طی حدود سه ماه، 17.5 میلیون بازدید داشته است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه را در ادامه آمده است:

مواد لازم:

  • آرد: 400 گرم معادل 3 و 1.20 پیمانه
  • خمیر مایه: 7 گرم
  • آب: 200 تا 220 میلی لیتر معادل 4.5 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. آرد و شکر را با هم مخلوط کنید. خمیرمایه را به آن اضافه کنید و سپس آب را کم کم و در چند نوبت به آرد اضافه کنید. در آخر نمک را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.
  2. کمی روغن دورخمیر بمالید و درب ظرف را ببندید. حدود یک ساعت و نیم به خمیر استراحت دهید تا خمیر پف کند.
  3. خمیر را از ظرف خارج کرده، کمی ورز دهید.
  4. کف یک ماهیتابه را چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. در این مرحله نیز نیم ساعت به خمیر استراحت دهید تا ورآید.
  5. بعد از نیم ساعت کف یک ماهیتابه را چرب کرده و روی شعله گاز که یک سینی چدنی قرار گرفته است، قرار دهید تا ماهیتابه داغ شود.
  6. خمیر را کف ماهیتابه پهن کنید و در ماهیتابه را ببندید.
  7. کف یک بشقاب را چرب کنید تا بتوانید خمیر نان را با کمک آن پشت و رو کنید.
  8. نان شما پس از پخت دوطرف آن آماده است.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=wkOEelAe13A

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *