بهترین دستور پخت برای کیک سیب + ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه

شما اگر سیب دوست داشته باشید، قطعا عاشق این کیک ساده و خوشمزه خواهید شد. این ویدئو، یکی از پربازدیدترین آموزش های پخت کیک است که از کانال آموزش آشپزی “Il Rifugio Perfetto”انتخاب شده که در کمتر سه ماه، نزدیک به شش میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم:

  • آرد: 250 گرم معادل دو پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • کره: 80 گرم معادل یک سوم پیمانه
  • شکر: 100 گرم معادل دو و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
  • لیمو رنده شده: یک عدد
  • یک ظرف پخت کیک با قطر 18 سانتی متر

مواد داخل کیک:

  • سیب: 3 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین: نصف قاشق چای خوری
  • یک نصف لیمو

طرز تهیه:

  1. ابتدا تخم مرغ را در یک ظرف بزرگ با 100 گرم شکر مخلوط کنید. کره را به آن اضافه کرده و سپس آرد، بکینگ پودر و لیمو را اضافه کنید.
  2. سیب ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس همراه با شکر و دارچین و لیمو به مدت 12 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
  3. نیم بیشتر خمیر کیک را در یک ظرف به قطر 18 سانتی متر بریزید. سیب ها را روی آن ریخته و نیم دیگر مایع کیک را روی سیب ها بریزید.
  4. کیک را در فر با 180 درجه سانتی گراد/ 356 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه پخته شود. روی کیک را شکر یا خاک قند بپاچید.

آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2Gq_qmCZWCs

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *