بهترین روش پخت کیک هویج + آموزش بی کلام با ترجمه کامل
این ویدئو، پربازدیدترین آموزش پخت کیک هویج است که از کانال آموزش آشپزی “Cooking A Dream “انتخاب شده و نزدیک به نه میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در سایت ویراز جستجو کنید:
مواد لازم:
- 250 گرم آرد همه منظوره : (یک و سه چهارم پیمانه، به صورت فشرده در پیمانه اندازه گیری شود.)
- 350 گرم هویج میکس شده (2 پیمانه: به صورت فشرده در پیمانه اندازه گیری شود.)
- 200گرم شکر (1پیمانه)
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر یا 1 قاشق چای خوری بکینگ سودا
- نصف قاشق چای خوری نمک
- 180 میلی گرم روغن (معادل سه چهارم پیمانه)
- یک قاشق غذاخوری آب پرتغال
- 3 قاشق غذاخوری رنده پوست پرتغال
- 2 قاشق غذاخوری کشمش
سایز ظرف پخت کیک : 20*6
مدت زمان پخت: 170 درجه سانتی گراد/ 340 درجه فارنهایت به مدت 90 دقیقه (10 دقیقه بیشتر یا کمتر اشکالی ندارد)
طرز تهیه:
- هویج را در غذاساز خوب خرد کنید.
- بکینگ پودر و بکینگ سودا را الک کنید و همراه با آرد و نمک مخلوط کنید.
- در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شکر، نمک و آب پرتغال و رنده پوست پرتغال را با همزن برقی بزنید تا حالت کرمی پیدا کند.
- آرام آرام روغن را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید.
- هویج را اضافه کنید.
- مخلوط آماده شده را در ظرفی که کاغذ روغنی دارد، بریزید.
- بعد از خارج کردن کیک از فر، 15 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس آن را از ظرف خارج کنید.
آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=zm0Ea9ZscpU&list=PLdhpaTOGv50ULaxoEQOWsSxuUdGhqd0N3&index=8&t=0s