بهترین روش پخت کیک هویج + آموزش بی کلام با ترجمه کامل

این ویدئو، پربازدیدترین آموزش پخت کیک هویج است که از کانال آموزش آشپزی “Cooking A Dream “انتخاب شده و نزدیک به نه میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در سایت ویراز جستجو کنید:

مواد لازم:

  • 250 گرم آرد همه منظوره : (یک و سه چهارم پیمانه، به صورت فشرده در پیمانه اندازه گیری شود.)
  • 350 گرم هویج میکس شده (2 پیمانه: به صورت فشرده در پیمانه اندازه گیری شود.)
  • 200گرم شکر (1پیمانه)
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر یا 1 قاشق چای خوری بکینگ سودا
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • 180 میلی گرم روغن (معادل سه چهارم پیمانه)
  • یک قاشق غذاخوری آب پرتغال
  • 3 قاشق غذاخوری رنده پوست پرتغال
  • 2 قاشق غذاخوری کشمش

سایز ظرف پخت کیک : 20*6

مدت زمان پخت: 170 درجه سانتی گراد/ 340 درجه فارنهایت به مدت 90 دقیقه (10 دقیقه بیشتر یا کمتر اشکالی ندارد)

طرز تهیه:

  1. هویج را در غذاساز خوب خرد کنید.
  2. بکینگ پودر و بکینگ سودا را الک کنید و همراه با آرد و نمک مخلوط کنید.
  3. در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شکر، نمک و آب پرتغال و رنده پوست پرتغال را با همزن برقی بزنید تا حالت کرمی پیدا کند.
  4. آرام آرام روغن را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  5. مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید.
  6. هویج را اضافه کنید.
  7. مخلوط آماده شده را در ظرفی که کاغذ روغنی دارد، بریزید.
  8. بعد از خارج کردن کیک از فر، 15 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس آن را از ظرف خارج کنید.

آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=zm0Ea9ZscpU&list=PLdhpaTOGv50ULaxoEQOWsSxuUdGhqd0N3&index=8&t=0s

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *